Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszka1

MAMY DZIECI ZE SKAZą-POMOCY!!!

Polecane posty

Gość maszka1

Dziewczyny mój 6 miesięczny synek ma najprawdopodobniej skazę białkową.Karmięgo pirsia i zawsze wysypuje go kiedy ja wypiję mleko, ma taką pokrzywkę na twarzy. Pediatra przypisała mu bebilon pepti i nic nie pomaga a nawet jest gorzej a karmię go tym i cyckiem.Czy któras z was ma jakies doswiadczonia z b.pepti albo sojowym czy bebilonem amino? prosze o pomoc

Gość białkowa

moja mala jest od urodzenia na pepti z powodu podejrz skazy przez kilku lekarzy, i to jest b.dobre mleko, wszystkie objawy odeszly choc teraz juz proboje wprowadzac jej produkty z mlekiem modyfik normalnym i nic specjalnego sie nie dzieje , ty chyba mija z wiekiem , tylko skoro jest podejrzenie i zalecone masz pepti to naprawde musisz sie tego trzymac,pozdr.

Gość maszka1
dziękuję Monia Ja karmię go tym od 2 tygodni dopiero a pokrzywkę ma nadal i taką suchą skórę, fakt że cały czas karmię go piersią ale trzymam dietę. Monia mam pytanie- na jakiej podstawie stwierdzili u twojej córeczki skazę?

Gość tatara
dziwne zeby pepti nie pomagal

glownie chropowate policzki, w takich mini -krostkach , suche i brzydkie kupy zielone wodniste ze sluzem ale tak jak mowie lekarze rczej podejrzewaja a nie stwierdzaja poczytaj na pepti \"dla dzieci z podejrzeniem alergii..\"itd...a mi lekarz pow ze mniejwiecej po 3 tyg zaczyna byc widac poprawe ,

Witajcie! Ja mam troche inne doswiadczenie z bebilonem pepti. Moj synek tez ma alergie na mleko. Przez dwa miesiace karmilam go b.pepti i roznica w wygladzie policzkow i \"stanie\" kupy ;-) byla niewielka...pediatra zalecila humane sl (sojowe) i jest rewelacyjnie :-). Moze warto rozpatrzyc jakis preparat sojowy...???Acha. porownywalam smakowo rozne sojowe isomile, bebika itp, ale humana ma zdecydowanie najlepszy smak i nie smierdzi, jak tamte. Pozdrawiam i zycze powodzenia!!