Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juranda

Co zrobic by kolczyki tak szybko nie ciemnialy???

Polecane posty

Gość juranda

Mam taka manie ze kupuje mnostwo kolczyków.Takich zwykłych.Lubie je ale denerwuje mnie gdy po tygodniu czarnieja;( I sa do wyrzucenia.Moze je czyms pomalowac??Macie cos na to?

Gość nie kupować badziewia
tylko metale szlachetne

Gość juranda
niestety mnie nie stac

Gość przecież srebro kosztuje
grosze. lepiej kupić jedne kolczyki miesięcznie za 10-40 zł i mieć je przez kilka lat, niż (nie wiem za ile) kupić byle co na tydzień.

Gość Pira3
Hmmm ja kiedys kupywałam kolczyki z rynku...ale to jezeli chodzi o koła....jak mi szarzały to je po prostu malowałam lakierem do paznokci...potem pytali mnie sie gdzie ja je kupiłam:P nawet nikt nie zauwazył ze sa malowane:)

Gość jasne
kupujesz MNÓSTWO kolczyków i Cię nie stać? kwestia priorytetów - mieć mnóstwo poczerniałego badziewia czy kilka par eleganckich, srebrnych kolczyków.

ja srebrne kolczyki czyszczę pastą do zębów kiedy tracą blask, ale czy coś to pomoże metalowym .... tego nie wiem :( spróbuj :)

Gość juranda
chodzi mi o takie wiszące,w kolorze złota.Są śliczne i nie wygladaja na tandetne.A takie same złote kosztują ok 200 zł.I widzialam tylko raz podobne.Nigdzie takich nie ma.

Gość papiii
Ja mam ten sam problem, po dwóch dniach kolczyki mam do wywalenia a tez jestem sroczka i lubie pozłacane kolczyki. Słyszałam że to może być problem zdrowotny ze ciemnieją .

Jak już to złoto i srebro ciemnieje od zdrowia a nie metal!:p A tak w ogóle to bujda straszna, mi tam nic nie ciemnieje a schorzeń mam troche:P