Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodutka

ktora z was schudla a diecie 1600-1800 kcal? jak długo czekalyscie na efekty??

Polecane posty

Gość młodutka

Gość o matko to jest dieta
przeciez to sporo kalorii jak na jeden dzien, ja w kazdym badz razie nie jestem na zadnej diecie i napewno tyle nie zjadam!

Gość ja byłam na diecie
wysokobiałkowej, max. 500kcal dziennie. I schudłam w dwa tygodnie 5 kg a jak skończyłam dietę i zaczęłam jeść, to spadły mi jeszcze 2 kg:D

Gość DIECIE
??????? ja tyle jem normalnie na codzień

Gość to nie jest żadna dieta
to normalna dzienna porcja kalorii. Jak chcesz schudnąć to ogranicz kalorie do 1000 dzienie, wtedy schudniesz 1kg tygodniowo bez ćwicze.

Gość slim dream blog pl
Ja schudłam na 1700kcal. Pierwsze efekty były widoczne po miesiącu. Pytanie, czy to dieta dobra dla ciebie. U mnie dziewczyny chudną jedząc nawet 1900kcal. Z dobrym rozkładem i treningiem można wszystko! A jakie efekty! :D Jak ktoś chce po prostu zobaczyć mniej na wadze, nie ważne, czy w lustrze pojawi się otłuszczony flak czy nie, to niech sobie wcina mniej niż 1500kcal. Ja wolę zdrową, jędrną sylwetkę i zdrowe odżywianie :)

Gość gość
Nie słuchaj panienek, które wmawiają ludziom, że 1000-1200 kcal to idealna podaż kalorii dla każdego. Ćwiczę siłowo i nigdy nie przeszkadzała mi moja tusza. Nagle zechciałam schudnąć. Moje ciało krzyczało wręcz o jedzenie i większą ilość snu. Schudniesz zawsze o ile jesz mniej niż wynosi twoja całkowita przemiana materii.