Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza lala nie duzaaa

bol po 1 stosunku

Polecane posty

ej dziewczyny mam pytanie tydzien temu stracilam dziewictwo podczas seksu nie bardzo mnie bolalo ale za to pare dni potem zaczal mnie noromalnie rozpierdalac brzuch dokladnie podbrzusze napoczatku muslalam ze czyms sie zatrulam i bralam jakies srodki przecow bolowe ale to juz trwa 4 dzien i nie wyrabiam... nie wiem co mam robic czy ktoras wie co to jest

Gość idź do ginekologa
najwyższa pora, nie?

Gość marakujaa
jutro ide ale do jutra to chyba zdechne.... ledwo laze czy mozliwe ze podczas seksu partner mog mi cos uszkodzic bo niby co ten bol oznaczaaa

oj sorki za skradziony nik ale teraz moj niechcial wejscccccc

Powinnas isc do lekarza. Ale to raczej nie jest przez stosunek bo gdyby cos wewnątrz zostalo uszkodzone to bolalo by cie odrazu po a nie dopiero po kilku dniach. Ale byc moze zaszly jakies zmiany wiec zglos sie do ginekologa.

nie wiem co to moze byc ale to napewno jic po jedzeniu bo nie boli mnie zoladek tylko jakby macica bylam wieczorem u noromalnego lekarza pomacal mnie zbadal przepisal nospe na recepte i kazal mi sie wybrac do gienka na usg sam nie wie co to moze byc jutro pojde to sie dowiem moze od gienka najgorsze to to ze nawet ta cholerna nospa nic nie daje robie sobie na zmiane zimne i gorace oklady to trszke lzej...

Gość tez tak mam bol trwa juz
tydzien, i tez byl to I pelny stosunek. napisz Zuza co Ci wyszlo????