Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badanie naukowe

Seks grupowy - orgie

Polecane posty

Gość Badanie naukowe

Mam pytanie do kobiet i dziewcząt: która z Was miewa marzenia o wzięciu udziału w sesji seksu grupowego, a która z Was rzeczywiście chciałaby swoje marzenie wprowadzić w czyn?

Gość autor testu
??? Bardzo proszę o anonimowe zeznania pań. Proszę się nie krępować.

Gość katalog testowy
Jak mogą być faceci, to ja mogę opowiedzieć o moim marzeniu w tym temacie. Razem z kumplami z celi marzymy o zbiorowym zgwałceniu autora tego tematu w odbyt.

Gość Jakiego milego dnia
Rany boszkie: Orgie - o 8.00 rano w srode...... :( No - chyba ze z szefem . brrrrrrr......wr......a kysz.... chudy jak szkapa. Lo matko...nic gorszego nie mogloby sie dzis stac.

Gość autor testu
Ja zdaję sobie sprawę, że nie każde towarzystwo nastraja do figli. Co zaś się tyczy do zgwałcenia mnie w odbyt, cóż mogę powiedzieć, ja tego nie lubię. Zresztą, nie o moje sprawy tutaj chodzi. A więc? Czy kobiety znajdą w sobie dość odwagi, żeby się wypowiedzieć w zadanej kwestii?

Gość cos mi sie wydaje
ze to zla pora na zadawanie takich trudnych pytan;) Wiekszosc z nas albo teraz pracuje, a nie obija sie przed komputerem:P, albo pracuje przed komputerem ale nie ma na to czasu, albo sobie smacznie spi. Swoja droga zazdroszczetym ostatnim:O

Gość nic nie znaczący nick
Nie masz co zazdrościć. Jak się zasuwa od 22 do 6 rano, to sie potem odsypia . dobranoc.

Gość cos mi sie wydaje
wiem,wiem nie kazdy sie wysypia. Moj tez spi teraz bo robi od 18 do 7:O

Gość swing-swing ..
jak widze takie sceny ( np w serialu wyznania call girl) to az mnie skreca tak chcialabym sprobowac. Ale jest problem- partner- on tego nie chce i obawiam sie ze gdybym to miala zrobic sama to ,,nieladnie,, oszukiwac- z drugiej zas strony moze lepiej nie ,,dobijac,, czlowieka taka prawda... latka leca a marzenia pozostaja tylko marzeniami