Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_mial

jaki prezent najbardziej was rozbawil??

Polecane posty

Gość kasia_mial

jaki prezent sprawił wam najwiecej radosci? albo najbardziej wam sei podobal najbardziej was rozbawil?? Piszczie prosze bo nie wiem co kupic kuzynce na 18. pozdrowionka

Gość milusie
hejka jest tu kto?

Gość kiedys moja przyjaciolka
jeszcze w podstawowce nie wiem czemu ale dała mi na urodzniny cienie do uczu i za duzą bluzke w kolorze ktorego nienawidzialam (i ona o tym musiała wiedziec) :o czułam sie okropnie :O dopiero potem sie okazało ze mama nie dala jej kasy tylko kazała dac mi to, co sama dostala i jej sie nie podobało :O smieszne to nie było ale co ja wtedy przezyłam :D:D:

Gość Kaamyyk
Zwijałam się ze śmiechu, kiedy jako dodatek do całego prezentu dostałam różowe stringi z futerkiem:) Kup jej jakąs sexi koszulkę albo cos z biżuteri. Zależy co lubi.

Mnie nie rozbawił a rozczarował: dostałam od faceta (mieszkamy razem już ponad pół roku) na ubiegłoroczne święta bożego narodzenia.....mikser :| podczas gdy ja kupiłam mu dvd..... totalna klapa z jego strony...

Gość nyna22
bluzka która była zapakowana w pudło od telewizora :)

Miałam może z 12 lat i bardzo chciałam mieć chomika. Ciotka namalowała mi obraz z chomikiem i oprawiła w szkło :D

Gość ja dostalam
klape od kibla( serio! ) a na niej pelno zdjec , napisane markerem zyczenia ,fajne smieszne teksty itd....no brzmi dziwnie ale najlepszy prezent. genialny!przynajmniej jak na moje poczucie humoru.......wiecie niekorzy mogliby sie poprostu obrazic

Gość krem przeciwzmarszczkowy
od teściowej :P

Gość czochrany fred
duuuże puchate różowe kapcie z serduszkiem :)

a ja dostalam rajstopy! serio hahaha dostalam je od ciotki, ktora za czasow NRD przywiozla je stamtad.. stalam jak wryta :P:P:P

Na Mikołajki w szkole podstawowej, bodajże w 5 klasie dostałam....chomika. Mama się wkurzyła, bo nie lubi gryzoni, ale ja byłam zachwycona :D

Gość tomekk27
Raczej dostarczył mi dużo śmiechu i zabawy. Otóż dostałem talon na dzień w salonie piękności dla mężczyzn. Poszliśmy z kolegą i było dosyć śmiesznie. Nie spodziewałem się tego typu zabiegów... Taki dokładnie prezent: http://podarkinakartki.pl/p229_for_men_krakow.html Pozdrawiam

Gość quglarka
maszyna do szycia 😠

Gość malutkamia
Bielizna na każdą okazję i znacznie więcej na emilosc.pl