Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolindaaa

Czy istatniej możliwośc...Pytanie. Gin. Mnie wystraszył.

Polecane posty

Gość Zolindaaa

Biore od Grudnia tablet. Cilest. Brałam regularnie i wpsolzylam regularnie. Nie bylo wiekszych problemow. Od maja nie jestem ze swoim ex. ale nadal bralam ostatanio 3 raz badz 2 razy wzielam nie o danej porze co powinnam tzn. biore zawsze ok. 22 godz. a wzielam dopiero z rana miedzy 7-8. 12 h zostało zachowane, co pisze w ulotce ze jest zachowana antykoncepcja, lecz 3 dni temu kochalam sie z obecnym partnerem do końca. Teraz sie wystraszlam , ze moglo to coś skomplikować. Bylam dzis u ginekologa, powiedziec co i jak. Spytalam sie czy mogl by mi przepisac Postinor lecz powiedzial ze nie, bo i tak przyjmuje duza dawke hormonow... ze jednak odstap niby zostal zachowany ale jest wieksze ryzyko, ze ma czekac i nasteonym razem pamietać o tabletkach. Nie chce być w ciąży. Czy powinnam sie bać?? Prosze odpowiedzcie... Dziekuje z GÓRY!!

Gość mańka21
Nie martw się, nie minęlo 12 godzin więc byłaś zabezpieczona. Ginekolodzy czasami potrafią nastraszyć. Pozdrawiam ciepło.

Gość trerwwrtt
chyba cie straszył, w koncu jak te 12 h zostało zachowane, a cilest nie jest minipigołka, bo wtedy to trzeba bardzo punktualna byc. A w ktorej fazie cyklu nabałaganiłas?

Gość trerwwrtt
jak ja napisałam pigułka?!!!!!

Gość agus_18
wszystko ok jest, nie potrzebujesz postinoru , bo nie minelo 12 godzin.jesli to co napisalas na forum to "to" co powiedzialas lekarzowi to ja daje sobie uciac obie rece, za moja odp

Gość agus_18
ja to dopiero bylam numer. * raz zostawilam opakowanie u chlopaka i pigulki przyjelam grubo po 12 godzinach (przyjmowalam o 8-9 a bylam u niego o 12-13) i to na dodatek w 3 tygniu, ale przerwe normalna zrobilam i wspolzylam. :D * wydawalo mi sie pewnego dnia ze pigulki bralam, kiedys chlopak przypomnial abym wziela i patrze ze przez 2 dni nie lykalam ich.mialam przyjac tabletki pon i wt a w srode spojrzalam w opakowanie.:D

Gość Zolindaaa
Hmm.. dziekuje za odpowiedzi... nawet nie wiem w ktorej fazie cyklu jakos na poczatku zdarzylo mi sie zapomniec... mam nadzieje, ze bedzie tak jak wy mowilyscie ze nie mam czego sie bać:* Wazne by isc z glowa do góry:)