Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana dziewczyna

co zrobic zeby facet....?

Polecane posty

przestal ogladac sie za innymi?

Gość nic nie zrobisz

Gość dziewczyna młynarza
zostać dziewczyną młynarza ;)

Gość fdsss
takiego sobie wybrałaś.Niektorzy maja słabosc by sie ogladac inni nie .Twoj nalezy do pierwszej kategorii.

bo ja go np bije i sie wkurzam na niego

moze powinnam bic mocniej?

Gość zyxst
to a ż dziw, że tylko się ogląda. Powinien już uciec do innej na drugi koniec miasta

ja jestem z drugiego konca miasta :D no co? dostaje w brzuch i tyle

ostatnio tez go ugryzlam za to ze sie obejrzal bo ja dostaje szalu jak on to robi zeby to tylko spojrzal a le on potrafi sie tak zwyczajnie obrocic za nia jakby mnie tam nie bylo tak byc nie moze dziewczeta trzeba to wytepic tak byc nie moze

czemu nic nie piszecie? czyzbyscie mi nie wierzyli? tak wiec dodam ze wszytsko co napisalam o biciu i gryzieniu to prawda

no co zrobic zeby facet nie ogladal sie za innymi>?

Gość do kolezanki powyzej
sama jestes niezle glupia skoro pozwalasz zeby przy Tobie Twoj facet ogladal sie za innymi. Nie chodzi o zakompleksienie ale o to ze to brak szacunku. On idzie z Toba i najzwyczajniej w swiecie to niekulturalne w stosunku do Ciebie jesli on sie oglada za innymi. Prawda w oczy kole ale tak jest.

Gość do tej od
nie wiem co Ci odpisac bo moj jak sie obejrzy to jest rzadkosc i sie nie marwie poniewaz ja tez sie ogladam za innymi factami ,nawet czesciej niz on a wlasciwie caly czas mi oczka lataja ...:D ale go kocham..on kocha mnie i o spojrzenia nie jestesmy zazdrosni:D

Gość do kolezanki powyzej
rozumiem to, ale przyznasz ze glupio wyglada jak idzie para i nagle ktores z nich odwraca sie za jakims atrakcyjnym mezczyzna w przypadku kobiety czy atrakcyjna kobieta w przypadku mezczyzny. Ogolnie to rozumiem to ze czasem idzie ktos naprawde bardzo zjawiskowo piekny i wtedy np ja tez sie odwroce za taka kobieta czy mezczyzna, ale jak facet ciagle sie oglada to juz nie jest za ciekawie

ja wlasnie tegonie robie bo zwyczajnie nie chce zeby sie czul zle tylko szkoda ze on tak nie mysli i kiedy on ogladasie to ja sie wlasnie zle czuje

Gość dfdsfds
no wiec co zrobic zeby on ise nie ogladal? sa jakies sposoby?

Gość miaua
Wiem ze jest to troche za pózno patrząc po datach ale napisze to dla innych zaiteresowanych. mozesz zrobic takie zagranie. Jest dosyc ryzykowne ale w dużej czesci mi i moim kolezankom, którym to polecilam się udało. Opowiem wam co doradziłam kolezance aby odłuczyc faceta trombienia na inne laski w momencie gdy jego dziewczyna siedziała z nim w aucie. Powiedziałam jej ze jak jeszcze raz sie tak zdarzy to zeby wyszła z samochodu podeszła do tej panny i zaprosiła ją do samochodu mówiac ze temu Panu sie bardzo podoba i ze chciałby ją poznać :) Gdy moja kolezanka jechała z facetem samochodem i znowu sie sytuacja powtórzyła (zatrombiła na jakąś Panne), moja kolezanka zawołala tą Panne .... Powiedziała mi tylko pózniej ze nie zdarzyła zdania dokończyć i drzwi zamkąć bo z piskiem opon ruszył ... Pożniej sie na nią darł :D :D :D a ona ze stoickim spokojem "ale o co ci chodzi : myślałam ze chcesz ją poznać" ;) jezeli sie wdzieczy lub usmiecha do jakiejs Panny w twoim towarzystwie to bez zażenowania podejdzcie do tej dziewczynny, przedstawcie sie jako JEGO kolezanka i zagadajcie jego i jej spotkania. Po czym sobie wyjdzcie i go zostawcie samego. Niech facet wie ze sie nie zawachacie odejsc jak sie slini na inne... ;)