Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna

okres spużnie mi się 14 dni dlaczego

Polecane posty

Gość biedna

Poradzcie mi coś nie mam okresu już 14 dni kochałam się wcześniej 2 dni temu robiłam test i nie jestem w ciąży jeśli wieżyć testowi. Wcześniej miałam opużnienia ale 1-3 dniowe a teraz nie wiem czym to jest spowodowane. Mój ginekolog jest na urlopie więc nie moge narazie iść a do innego to raczej nie same wiecie mam 23 lata i głowe pełnom przemyśleń na ten temat poradzcie coś

to z powodu upałow, stresu, badz jakiejs przebytej choroby...nie martw sie, wszystko powinno byc w porzadku...dziewczyny na forum tez skarżą sie na opóźnianie okresu, heh, ja tez..i doskonale Cie rozumiem....równiez mam schizy, bo ciąży nie chce, nie teraz.. usiadz spokojnie i przypomnij sobie kiedy miałas objawy owulacji i jak jest teraz dla pocieszenia..mi tez sie spoznia juz rowno 2 tygodnie P.S. na ile dni od ewentualnego zapłodnienia robiłas test?

Gość agus_18
skoro miesiaczka sie spoznia 14 dni to napewno jest to dobry moment na zrobiebie testu, a widze ze zrobila 2 dni wczesniej, czyli musi byc wiarygodny

Gość Alicja111
Tak jak mówi gabela - spokojnie, teraz większość dziewczyn tak ma. Ja też czekałam w panice 12 dni.