Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilka z komórką

Dylemat debilki! pomóżcie!

Polecane posty

Gość debilka z komórką

Chłopak rzucił mnie pół roku temu, od tej pory nie mamy ze sobą kontaktu. Wiem że nigdy nie bedziemy razem, że on mnie nie kocha. Od wczoraj mam nowy numer komórki i się zastanawiam czy poinformować go o zmianie numeru? Rozstaliśmy sie w nieprzyjaznej amosferze, zle mnie potraktowal. I nie wiem czy on kiedykolwiek bedzie mial ochote sie do mnie odezwac. pomozcie:)

Gość nienienienienienienienienie

Gość nie odzywaj sie

Gość nie informuj

Gość przeszkodzę
nie kompromituj się, dziewczyno gdzie Twój honor???!!! w żadnym wypadku nie dawaj mu numeru, jak bedzie chciał to Cie znajdzie bez nr Twojej durnej komóry!

Gość napisz
zmienilam nr tel z XXXXX na XXXXX Imie Nazwisko" bedzie wygladalo ze do wszystkich to wyslalas

Gość nie pisz nie odzywaj sie
nie pisz nic, nie odzywaj się, nie dawaj mu satysfakcji, ze jest tak boski, ze moze cie upokorzyc a ty i tak przyjdziesz go blagac o laskawe slowo. Zreszta jezeli mu wyslesz, to na pewno bedzie sie z ciebie smial z kumplami jaka z ciebie laska na skinienie palca

też kiedyś rozstałem się z dziewczyną w nieprzyjaznych okolicznościach i jak ta idiotka parę miesięcy później napisała mi z nowego numeru, jakby nigdy nic coś w stylu \'co słychać\' to odpisałem tylko \'nie pisz do mnie\' :o

Gość tta
z komorka czy bez jestes debilka :o ON CIE NIE CHCE W SWOIM ZYCIU!!!

Gość Slodkie Zycie
Jesli chlopak od pol roku sie nie odezwal, to nie licz na to, ze jeszcze sie odezwie....

Gość jeśli mu będzie zależało
na kontakcie, to zna na pewno twój adres, adres mailowy albo nr gg. Chyba, że zmieniłaś wszystko? Więc dla chcącego nic trudnego jak widzisz.

Gość a wyslij tego esa
co ci szkodzi i tak go zignoruje ale ty bedziesz sie (chyba) lepiej czula, nie ?

Gość ja wim
no pewnie ze podaj nowy numer bo co bedzie jak bedzie chciał znów az toba być//

Gość a ja mysle ze mozesz
wyslac smsa niby do wszystkich, nie ma co sie przejmowac. byl w Twoim zyciu i informujesz go o nowym numerze. normalne. ja bym napisala

Gość lepiej nie pisz bo facet
albo cie zleje, albo będzie sie śmial z kumplami, albo odpisze ci cos nieprzyjemnego - na co ci to??

Nie pisz, nie narzucaj się, jak on będzie chciał kontaktu z Tobą to sam na pewno Cię znajdzie, nawet jesli zmieniłaś numer.

Daj spokój! A gdyby nawet kiedyś zadzwonił i usłyszał obcy głos albo \"nie ma takiego numeru\", to JEMU to da do myślenia. Ty wtedy będziesz górą. Po co chcesz się narażać na dodatkowe przykrości, gdyby NIE ODDZWONIŁ po Twoim smsie, bo taką w głębi serca masz nadzieję. Najgorsze chwile po rozstaniu już przeżyłaś, chcesz to powtarzać w nieskończoność??? :P

Gość erhthj
nowy numer, nowe życie, wybierasz sobie kogo ze starego życia chcesz w nie włączyć a twój były na to nie zasługuje

Gość swieta racja nie dam numeru
czas isc do przodu:)