Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziorka

Jeszcze nie mam

Polecane posty

Gość madziorka

Hej dziewczyny.. To juz 9 dzien jak czekam na @...spoznia sie, co wczesniej sie nie zdarzalo...mialam regularne cykle 30 ... 2 dni temu zrobilam beta i wyszlo 0 wiec ciaza wykluczona.. tempke mam caly czas podwyzszona miedzy 36.9 a 37.5 .. plamienie mam od 4 dni..ale kapnie rano albo wieczorem i potem caly dzien nic...ostatnie przytulanko bylo w noc przed spodziewana @ a ona juz nie przyszla...go ginka chyba wypada isc jak jest do 2 tyg opoznienia, tak gdzies przeczytalam..co myslicie dziewczyny? Jest sie czym martwic?

Spokojnie czasem przychodzi nawet po 14 dniach zwłaszcza, ze teraz taka pogoda. Poczekaj jeszcze nic więcej nie moge Ci pomóc. Czas to jedyne na co musisz teraz postawić i cierpliwość do lekarza możesz iść za jakieś 2tyg. Tylko jak pisze, że może jednak przyjść.

Gość 09.03.2007.
MARWIC to sie chyba nie masz czym. Bo nie wiem, czy fakt bycia w ciazy jest powodem do martwenia, chociaz moze dla niektorych jest. Spokojnie poczekaj, bo nawet lekarzowi ciezko wykryc bardzo wczesna ciaze. Poza tym wcale nie musisz byc. Pogoda jest teraz taka, ze urzadzenia elektroniczne wariuja, a co dopiero ludzki organizm. Ale ja na Twoim miejscu zachowywalabym sie tak, jakbym byla w ciazy - zrezygnuj z uzywek i bierz kwas foliowy, wtedy zapewnisz dziecku dobry start. Jesli w ciazy nie jestes to nic sie nie stanie, wrocisz do starego zycia, a jesli jestes to bedziesz wiedziala, ze niczym mmu nie zaszkodzilas :) Wszystkiego dobrego

Gość madziorka
Oj juz sama nie wiem... wiesz, @ sie moze spozniac..ale te plamienia od 4 dni? :/ skad one? w ogole czuje jakby on mnie mial ominac wielkim lukiem w tym m-c... zadnych objawow...nawet mnie piersi nie bola, a zawsze umieralam juz na 3 dni przed @ ... na wywolanie, czekac, badac sie juz..nie lubie nie wiedziec co sie dzieje z moim organizmem..