Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda kobitka

Jaka jest szansa wpadki podczas peetingu?

Polecane posty

Gość mloda kobitka

Jak to rzeczywiscie w praktyce jest ? Czy mozna tak wpasc ? Przecież plemniki podobno szybko umierają i nawet jakby znalazły sie na tym palcu to chyba są za słabe by wytrzymać tyle czasu zanim facet włozy palec to chyba juz obumierają ? A wogóle który facet po wytrysku jeszcze cokolwiek robi :p

Gość plemniki moga przezyc
72 h....nie wiem czy to tak krótko :O

Gość no jak
owszem....72 ale w odpowiednim środowisku...palec raczej do takiego nie należy:p

Gość mloda kobitka
A jezeli wytrysk był calkiem poza mną , na trawkę to powinnam sie czegos obawiac ?

Gość 72 h poza organizmem
nie powiedzialas ze ten palec zaraz wyszorujesz mydłem :O

Gość moniczkaaa doswiadczenie
peeting..... hmmm wytrysk n trawke...... czyli napewno nie ejstes w ciazy...... a w ogole mialas dni plodne czy nie...... J ajestem pewna ze nie jestes w ciazy i sie nie stresuj bo nie ma po co....

Gość mloda kobitka
To było w plenerze , to nie wyszorował mydłem palca :P Tylko że zastanawiam sie czy jak facet wyciąga swojego penisa czy wtedy moze mu sie przedostać na ręce czy on jest suchy i nic na nim nie ma ?

Gość mloda kobitka
No okres miałam ostatnio 22 czerwca a to było przedwczoraj.

ee to dosc dawno to nie powinnas miec kolejnej pmiesiaczki.... jaka dlugosc ma twoj cykl ???

Gość mloda kobitka
Wczesniej nie mialam 2 miesiące, w marcu tez nie miałam 2 miesięcy, ja mam często nieregularnie

Gość mloda kobitka
Moje miesiączki w ostatnim czasie : 31.styczen 23 marzec 24 kwiecien 22 czerwiec Strasznie nieregularne są.

no nie wiem moim zdaniem w lipcu powinnas miec tak wlasnie na dniach...... ale jesli boisz sie o ciaze to serio nie masz powodow.... kiedys tez bylam mloda i po peetingu strasznie sie stresowalam ale naprawde nie bylo powodow.... jeszcze nie slyszalam zeby ktos przez peeting wpadl.....

Gość mloda kobitka
Ja tez juz raz tak miałam wlasnie i tez sie stresowalam bo okresu nie bylo wlasnie w tym lutym i lekarka mi powiedziala że jak bede czytac głupoty w internecie to naprawde bede miec urojoną ciążę bo mówiła ze tylko podczas stosunku mozna wpasc. Ale czy tak rzeczywiscie jest...chyba ze wytrysk byłby na krocza ?