Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa nie wie

luteina a krwawienie w juz w 8 dniu brania....

Polecane posty

Gość kasiaaa nie wie

j biore przez 10 dni od 16 do 25 i juz w 8 zaczynam krwawic a moze plamic..... no i nie wiem czy moj cykl zaczyna sie dopiero jak skoncze brac ostatnia tableteke czy juz w tym 8 dniu brania..... moze mi ktos doradzic???

niestety nie umiem Ci pomoc, bo Luteiny nigdy nie brałam, ale mam pytanie do Ciebie...jak Ci lekarz zapisał te tabletki? poprosiłas go o nie, bo Ci sie okres spóźniał? czy zbadał Cie wczesniej? pozdrawiam 🌻

Gość kasiaaa nie wie
ja luteine dostałam na moje nieregularne miesiaczki...... wiesz wizyta kontrolna no i przepisal zeby to jakos sie uregulowalo.... no niestety luteina u mnie na recepte.... z recepta place za nia 4 zl....

Gość kasiaaa nie wie
??

Gość sheeled
hey, Luteina zostala mi przypisana z powodu podejrzenia coazy. Na podstawie jej brania wywoluje sie przez okreslony okres misiaczke. Najpierw mialam brac 7 dni, a gdy okres sie nie pojawi to przez nastepne 12 dni. Na szczescie okres sie pojawil. ale to cholernie kusi wiecie dziewczyny? Podam wam przyklad. Po wspolzyciu z chlopakiem, czujesz ze jest cos nie tak, np: nie zdarzyl wyjsc albo wymyslasz sobie poswiadomie jakies bzurne scenariusze w jaki sposob mogl chociaz jeden plemnik dostac sie do pochwy. I siega sie po Luteine aby przyspieszyc okres i pozbyc sie watpliwosci czy przypadkiem nie jest sie w ciazy. Drugim przykladem wzietym z mego zycia bylo zazycie Luteiny z powodu wyjazdu. Nie chcialam miec okresu podczas podrozy pociagiem i samolotem wiec tydzien przed wyjazdem bralam Luteine. Niestety za wszystko trzeba placic: mam teraz bardzo rozregulowany cykl, np: dostaje okres w 39 dniu. Ale zmadrzalam i Luteine zostawilam w Polsce :] Takze dziewczyny uwazajcie! Pozdr

Gość marti22
ja tez dostałam krwawienia w 7 dniu .a mialam brac luteine po 1 tebl. raz dziennie .krwawienie było baaardzo skape i trwalo tylko 3 dni.bo normalnie powinno sie pojawic po odstawieniu luteiny..

Ja też tam mam wczoraj byłam u gina i on mi powiedział że to nie jest normalne. Podobno normalne jest ze sie @ nie dostanie niz jak sie dostanie w trakcie brania u mnie trwa to juz 4 cykl. Teraz chodze do niego na monitoring co 7 dni i po tym zadecyduje co dalej.

do sheeled luteina jest nie tylko na wywołanie okresu ale tez na podtrzymanie ciązy wieć zażycie po stosunku powoduje stworzenie lepdzych warunków do zagnieżdzenia się zarodka :-D