Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dooroota

Ile kosztuje dekoracja sali?

Polecane posty

Gość Dooroota

Ile kosztuje dekoracja sali wykonana przez firme zajmujaca się takim dekorowaniem?

Gość wrześniowa panna młoda
witam ja płacę 1300zł firmie która dekoruje: stoły (blat stołu i dopinana draperia, tiule kwiaty), sufit (szarfy wychodzące od środka sufitu na boki, między nimi balony, zwisające koła z balonów), ściany (mam wesele w osp i chociaż zadbana sala to czasmi trzeba zakrywać jakieś częsci), dodatkowo korytarze, swieczniki na stół, wazony z żywymi kwiatami na stół, kacik panstwa młodych, wiejski stół (taki wóz na kołach z surowego drewna, snopki słomy itp) kościół (żywe kwiaty). Sala jest duza bo wesele na 140 osób. pozdrawiam

Wrześniowa panno młoda. Prośba wielka, napisz proszę z jakiej miejscowości była ta firma bo jestem bardzo zainteresowana.Biorę ślub w lipcu 2007 i poszukuję dobrej firmy a zarazem taniej.A z Twojego opisu wywnioskowałam że są dobrzy i nawet nie drodzy.Jak masz jakieś zdjęcia wystroju to bardzo proszę wyślij mi je. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam.

Gość pannanetka
jak chcecie zobaczyc fajne zdjęcia dekoracji, wejdzcie sobie na www.balonalia.pl strona poswiecona branzy dekoratorskiej :-)

Gość frttttttt
to coś mało płacicie mi za skromną dekoracje firmy z okolic wawy krzyczały od 3 tys wzwyż :( masakra tyle że nie balony itp tylko jakiś tam materiał i żywe kwiaty !!!

Gość florystka
szukasz fajnego dekoratora odezwij sie do nich mi robili dekoracje i super wyszło i niedrogo www.angel.ecom.net.pl