Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawdia

CALLANETICS-rewelajcjaD Zna ktoś?Polecam!

Polecane posty

Gość polecam jak nic innego
dodam jeszcze tylko ze ja cwiczylam przy pani marioli, callanetics am i pm to poprostu podzielona kaseta na 2 zestawy prowadzone przez callan pinkley (wiec lepiej sciagnac sobie albo z mariola albo z callan a nie ten podzielony), a callanetics z callan pinkley nie wiele rozni sie od tego prowadzonego przez mariole - napewno ten z callan daje mocniej w kosc, bo jakby to powiedziec np niektore cwiczenia wykonuje wolniej niz mariola i jest tam wiecej malych wskazowek dotyczacych postawy podczas cwiczen :)

Gość kaaaska
dziekuje baaaardzo i zycze milego dnia

Gość bezsensu
ale tego wszystkiego dużo a jak chcę sciaganć ten filmek z tymi ćwiczeniami to czytania tyle,że nie wiem o co chodzi..nie wiem jak to ściaganć;(((

:) hej ale czego nie wiesz? jakiego cztania duzo? przejzyj strone i znajdz - callanetics z mariola bojarska - do tego sa 3 linki chyba bo filmik jest podzielony sciagasz po koleji jak masz wszystkie to laczysz w jeden i gotowe :) ten filmik to 6 od dolu jest :)

tam nie ma nic do czytania przeciez :) klikasz na link, wyskakuje strona, wpisujesz kod jaki jest podany i klikasz download

Gość bezsensu
wlaśnie sobie poszukalam..racja...a teraz sprobuję ściagnąć:)a po ilu dniach widać efekty?

efekty sa widoczne szybko - na samym filmiku babka mowi ze po 10 godzinach, u mnie tak to mniej wiecej bylo :) juz po kilku zuwazylam zmiany male na plus :) po miesiacu rewelacja! cwicze nadal - czyli juz jakies 4 miesiace i uwierz ze nigdy dotad nie bylam taka zgrabna, nawet bedac szczupla, te cwiczenia poprostu slicznie ksztaltuja sylwetke :) a do tego sa odchudzajace

Gość bezsensu
czyli jesli zcznę ćwiczyć dziś..to w przeciągu miesiąca tzn do końca sierpnia powinnam schudnać? jak myslisz ile? i kiedy najlepiej ćwiczyc..rano na czczo czy można wieczorkiem?:) gdzie mi się to sciągło ale mam malo miejsca na dysku i nie wiem gdzie to mam teraz..ech ..:-/

trudno powiedziec ile schudniesz - jestes na diecie? czy bedziesz sie odchudzla tylko cwiczeniami? bo to roznica :) wpisz w wyszukiwarce komputera nazwe cala pliku to Ci go znajdzie, jak sciagniesz wszystie to je polacz

Gość ludzieeeeeeeeee
te cwiczenia nie odchudzaja poczytajcie sobie one tylko krztaltuja sylwetke wiec jezeli ktos mysli o odchudzaniu poprzez te cwiczenia to niech se daruje

cwiczenia odchudzaja! moja kuzynka nie stosujac zadnj diety schudla po ciazy cwiczac callanetics - zajelo jej to dluzej ze wzgledu na brak diety, ale jadla doslownie to na co miala ochote - efekt - poprostu zgubila wage i centymetry wszedzie tam gdzie chciala. podobnie mamy kolezanka kolo 50 -tki, schudla po tych cwiczeniach bez diety. chyba ze ktos po tygodniu spodziewa sie ubytku wagi albo cwiczyl za krotko to moze stad te opinie. Oprocz gubienia centymetrow ksztaltuja sylwetke, zarysowuja sie miesnie i wyglada sie naprawde super. im dluzej sie cwiczy tym efekty sa lepsze wystarczy poczytac opinie tych ktorzy je stosowali

Gość nie dziala trzeci filmik
sciagam te filmiki ale trzecia czesc nie dziala:( moze znacie jakies inne linki z tymi filmikami... bardzo prosze o pomoc pozdrawiam

Gość do polecam jak nic ni

Gość do polecam jak nic innego
bardzo cie prosze odezwij sie bo mam problem z trzecia czescia filmiku z mariola bojarska... :( strasznie bym chciala juz zaczac cwiczyc a tu ta nieszczesna trzecia czesc ... szukalam juz wszedzie i zawsze mi nie chce dzialac tylko 3 czesc filmiku:( moze moglabys jakos przeslac dobrego linka z trzecia czescia.. pozfrawiam

Gość MetkaŁososiowa
Na FastDeal możesz kupić od kilku dni całą płytę DVD z jej ćwiczeniami po 13,99 zł. Ja też się skusiłam i czekam na przesyłkę, bo wysyłają do 14 dni, więc pewnie jeszcze kilka dni muszę uzbroić się w cierpliwość.

Gość Pudernica87
A teraz na hitdeal.pl jest :)

Gość gość
Moje koleżanki chodzą na callanetics i są zachwycone. Żeby mnie zachęcić kupiły mi koszulkę z rough radical więc chyba w końcu muszę się zgodzić i z nimi pójść.

Gość gość
gość 2018.06.15 Moje koleżanki chodzą na callanetics i są zachwycone. Żeby mnie zachęcić kupiły mi koszulkę z rough radical więc chyba w końcu muszę się zgodzić i z nimi pójść. X W jakim mieście chodzą na zajęcia?

Gość gość
Licencjonowane przez Callan Pinkcney produkty z ćwiczeniami Callanetics Callanetics – 10 years younger in 10 hours - pierwszy program ćwiczeń wydany przez Callan Pinckney. Prosty i skuteczny. Quick Callanetics (Legs, Hips Behind, Stomach) seria trzech zestawów 20 – minutowych ćwiczeń skupiających się się na wybranych partiach ciała Super Callanetics – Callanetics dla zaawansowanych. Beginning Callanetics – Callanetics dla początkujących. am/pm Callanetics – trening Callanetics podzielony na dwa 20-minutowe programy, pozwalające zaoszczędzić czas. Callentics evolution – Nowość. Wprowadza nowe ćwiczenia i techniki treningu. Metoda Callanetics poszerzona o ćwiczenia mięśni dna macicy i prawidłowej postawy ciała. Trzy poziomy zaawansowania. Cardio Calanetics – Nowość. Program ukierunkowany na utratę wagi ciała.