Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogęe

czy mogę wyświetlic wszystkie posty czarnego nicka?

Polecane posty

Gość czy mogęe

jest taka mozliwość czy nie?

Gość niestety nie
a szkoda :(

Gość nie ma takiej opcji
:O

Gość czy mogęe
fakt szkoda :(

Gość w kazdym prywatnym
forum jest taka opcja a czesto na wielu z nich niektórzy maja ponad 10 000 postów, czyli da rade ;)

Gość a co ta wspólnego ze
sledzeniem ??? jestes paranoiczka ??

Gość imieninowa Anka
a po co?

Gość po to zebys miala pytanie
podobaja mi sie wypowiedzi pewnej osoby i chcialabym wiedziec co ma do powiedzenia w innych jeszcze tematach, dzieki takiej funkcji mialabym jej wszystkie posty - proste.

Gość matko boska w celu
inwigilacji :O moze poszlabys z tym do psychiatry, wiesz jakie na starosc mozesz sprawiac innym kłopoty z tym ???

A moze ta osoba nie zyczylaby sobie, by ktos wyczytywal jej wypowiedzi z kazdego topiku... Moze czasem chce psobie poswirowac, tak troche w tajemnicy... Nie... Dla mnie to nie proste! To byloby ograniczenie wolnosci! I juz by mnie na kafe nie zobaczyli :P

Gość ale jak ktos sie wypowiada
to robi to dobrowolnie wiec jakie ograniczenie wolnosci? musi sie liczyc z tym ze ktos przeczyta to co on pisze :O

Gość ale jak ktos sie wypowiada
chcesz byc anonimowy to sie na pomaranczowo wypowiadaj

Gość durny pomysl masz autorko
jeszcze tego by brakowalo zeby wszystkie wpisy czyjes czytac PRECZ PRZESLADOWANIOM!

oczywiscie... czesc osob przeczyta na jednym topiku, czesc na drugim, jeszcze czesc na trzecim... Ale tu czasem niektore osobniki spod ciemnej gwiazdy sa opanowane irracjonalna nienawiscia do jakiegos jednego nicka i jakby tak sie szlajaly po calym kafe sledzac wypowiedzi tego nicka to by ktos mial niezle przesrane :P

Gość chryste dlatego pisze
wszystkie posty czarnego nicka :O to ty wyjedzasz z tym "po IP" .... zreszta na kadym forum tylko moderatorzy albo admini moga sprawdzac IP, wiec zapomnij o tej funkcji. Jezeli powiedzy podobaja mi sie posty gorrrącej25 to sobie poczytam co pisala, jezeli gorraca dziala tez pod innymi nickami czarnymi czy nie, to trudno, wyswietlka sie tylko posty gorrrącej254, rozumiesz ? a dlaczego mialaby wstydzic sie swoich postó ??? w kocu jest to forum dyskusyjne to sa jej słowa, ktore ktos czyta co z tego ze nie czytalam (np.) jej postów wczesniej bo mnie tu nie było ??? to znaczy ze jak juz spadly gdzies i sa w topicach ktore maja po 1500 stron znaczy ze nie moge ich przeczytac a ona sie ich wstydzi ?????

ja też żałuję, że nie ma tej opcji na kafe :O:O:O dodam jeszcze, że jeżeli ktoś tu coś pisze to chyba po to, aby ktoś inny przeczytać to mógł - czyż nie? :O:O:O

Na pomaranczowo sie nie wypowiadam. Od pierwszego dnia pobytu na kafe mam czarny nick (nie jeden...) Czarny nick nie oznacza utraty anonimowosci. Pomysl z wyszukiwaniem po nicku jest lagodnie mowiac glupi...

Gość noooooooooooo a może
Ty jesteś z LPR???

Gość le rety
wystarczy wpisac w googla i dac wszystkie opcje a pozniej poswiecic czas na przeczytanie wszystkich postow na wszystkich topikach...

jeden przeczyta, bo lubi goraca, a inny przeczyta bo Jej nie lubi... Czytaj co pisze... Tu juz pare osob doswiadczylo przesladowania... Pierwszy krok: wyszukiwanie po nicku, to dlaczego drugi nie mialby byc po IP...

to, ze moze taka mozliwosc sluzyc przesladowaniu niektorych osob... Moga sie znalezc nadgorliwcy zbierajacy o danej osobie dane celem identyfikacji :O Widzialam juz takie akcje tutaj :O

Gość no tak ale niektore topiki
nawet bardzo wiele opikow na ktorych udziel sie dana osoba juz zostaly skasowane:-oWiec jak to by ylo-wypowiedzi tej soby s choc juz od dawna nie ma topiku na ktorym sie wupowidal?:-o

Gość no tak ale niektore topiki
wiec uwazam ze to zly pomysl;-)