Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogęe

czy mogę wyświetlic wszystkie posty czarnego nicka?

Polecane posty

Gość przeciez nawet teraz mozna to
zrobic !!!! wiecej czasu sie psedzi ale znajdzie wszystkie posty, ja pieprze ale wy ludzie upierdliwi jestescie, jak boicie sie przesladowania to w ogóle do netu nie wchodzice :O

Gość le rety
jak nie ma juz topikow to musi np na goolach zostac kopia strony pzrynajmnij jednej z wypowiedzia danego nicka

kwiat wisielców - :O:O:O no tak ale niektore topiki -ale to chyba normalne, że nie da się wyświetlić czegoś czego nie ma, no nie? - chodzi o to co jest :O:O:O

przeciez nawet teraz mozna to ---> mozna to zrobic... Ale przynajmniej to troche zachodu kosztuje... A tak... to wpisze i bedzie mial jak na dloni. Jak sie komus chce do tylka dobrac, to niech przynajmniej sie pomeczy :P katarzynka_ ---> Co znowu?

Gość oj to glupi pomysl
i ja sie na niego nie zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu nie chodzi o to, ze ktos sie wstydzi tego, co kiedys napsial..ale o to, ze po powiedzmy przeczytaniu czyichs 2000 postow...z roznych dzialow..mozna ta osobe namierzyc..powiedzmy..wypowiadala sie, ze mieszka w warszawie w pieknej okolicy, pozniej powiedziala jakim autobusem jezdzi...powiedziala tez ile ma wzrostu, ile wazy..czy ma psa..gdzie kupuje itd itp...tu chodzi o bezpieczenstwo tej osoby

Gość przeciez JUZ IDZIE
ja namierzyc :O

Gość imieninowa Anka
A Ty Katarzynko_ zakładasz, że wszyscy tylko kłamią?

Gość słowniczek ortograficzny
niepoprawność językowa: "już idzie ją namierzyć"

Gość jak ktos chce kogos
poszukac i "namierzyc" to z pewnoscia pomeczy sie, przez taka funkcje nikomu to głowy nie strzeli w trakcie :O ale kogo ja przekonuje ? :O na manie przesladowcza nic nie wskóram :O

Gość no wlasnie...
niektorzy pisza prawde!Wiec z tym wyszukiwaniem wszyskich wypowiedzi czarnych nickow to naprawde glup pomysl:-o

Gość oj to glupi pomysl
tak, zakladam, ze mowi prawde...i wtedy uwierz mi, ze nie trudno jest namierzyc taka osobe

Gość przepraszam bardzo
gdzies słowniku przeczytał ze to topic o poprawnosci jezyka pisanego ??? hmmm ? nie wiesz ze w sieci akurat mozna pisac jak sie chce ? z bledami ort. gram. styl. itd ? zaskoczony ?

katarzynka_ ---> To zle zakladasz... Na przyszlosc nic nie zakladaj... Bo jeden tu sciemnia i klamie ile wlezie i zero prawdy w tym nie ma... A drugi jest szczery az do bolu... jak ktos chce kogos ---> Jak bedzie taka funkcja to liczba przesladowcow i przesladowanych gwaltownie wzrosnie :O

Gość słowniczek ortograficzny
mnie błędy w oczy kolą

Gość wszędzie można pisać jak
się chce, tylko po co pisać z błędami

Gość le rety
wychyba na jakas paranoje cierpicie ze odrazu sledzic i namierzac.czasem wystarczy jeden topik zeby wiedziec o kims bardzo duzo nawet go namierzyc...hm..a czytanie wszystkich postow to po to by miec pelniejszy obraz pogladow danej osoby czy klamie czy nie...\ ale kazdy sadzi wedlug siebie... ci co sie boja ze ktos ich bedzie przesladowal to chyba sami kogos przesladua na kfae a zreszta jak sie boja niech pisza orangem

Gość imieninowa Anka
tutaj większość posługuje się językiem mówionym, zaś w języku mówionym takie sformułowanie, jak ww. jest dopuszczalne. no.

le rety ---> Oj... chyba krotko jestes na kafe... Ja juz sie troche napatrzylam, naczytalam i z doswiadczenia pisze to co wiem :( A ci co sa przesladowani wcale nie przesladuja innych...

Gość oj to glupi pomysl
przepraszam bardzo, ale ja nikogo nie namierzam...chodzi mi tylko o bezpieczenstwo...sama mam kilka czarnych nickow ... pisze w nich prawde, i nie chcialabym, zeby jakis maniak wszystko o mnie wiedzial :o

Gość to po co w ogole piszesz
na forum ??? przxeciez JUZ KTOS CZYTA TWOJE POSTY !

Gość le rety
jestem tu długo i wiele widzialam.jak ktos chce kogos pomeczyc to i tak mu sie uda wystarczy troche zapalu.znajdzie sie tak czy siak.a tej funkcji brak bo ja tez chetnie poczytalabym inne posty z innych topikow a czasu mi brakuje na mniej waznych.zatrzymuje sie wiec na wyszukaniu tylko2 osob.ale oni codziwnnie sa na nowych topikach wiec wszystko od nowa.uwazam ze ta funkcja by sie przydala.ci oc maja cos do ukrycia i tak pisza na orangach np.ja

Gość nie na calym forum
:O