Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogęe

czy mogę wyświetlic wszystkie posty czarnego nicka?

Polecane posty

Gość oj to glupi pomysl
TY czegos nie rozumiesz...co innego przeczytanie KILKU postow na rozne tematy...a co innego przeczytanie 2 TYS. postow danej osoby..wtedy czytajacy wie juz o tobie wszystko...jesli oczywiscie mowisz prawde i wypowiadasz sie na rozne tematy!!!!!!!!!! zrozumialas, czy jeszcze dokladniej mam ci to wytlumaczyc??

a ja nie pisze na orangach... Niektore topiki traktuje lajtowo, dla jaj, a niektore na serio... I nie chcialaby, zeeby w wyszukiwarce wyskakiwaly mi wszystkie topiki na ktorych sie udzielalam.

Gość le rety
tak czy siak znalezc moze ,straci tylko wiecej czasu.a jak chcesz sie ukrywac to pisz prawde tylko w orangu pod roznymi nickami

Gość oj to glupi pomysl
a ja pisze i na orangach i na czarnych...roznie to bywa ale moim zdaniem ta opcja bylaby niebezpieczna

Gość le rety
to jutro cie kwiatku poszukam ;-) zobacze co tam mietosisz za pazucha ;-)

ja tam się nie wstydzę własnych słów tu napisanych więc spoko - pozwalam czytać - wszystkie :)

oprócz spędzania czasu tutaj na kafe, jestem adminką innego babskiego forum, gdzie jest mozliwosc zobaczenia wszystkich postów danej osoby - zadnej babce do głowy by nie przyszło, że moze byc w ten sposób sledzona, zwłaszcza ze na tym akurat forum kobiety sa juz tak zrzyte ze czesto spotykaja sie ze soba w realu (zawsze istnieje jednak mozliwosc zarejestrowania sie kogos ... \"innego\" :O ). to jest czesto bardzo uzyteczna funkcja, choc malo osob jej uzywa; jezeli zaczynasz udzielac sie na jakimkolwiek forum, albo w ogóle w sieci cos wypisywac to m,usisz uwazac od poczatku na to co piszesz o sobie poniewaz jak ktos bedzie chcial cie znaleźć po wpisach na jakimś forum to i tak to zrobi :O

to poszukaj... Akurat pod tym nickiem nie zdradzam zadnych swoich tajemnic :P milego "namierzania" :P A potem zaloz topik "kwiat wisielcow jest glupi". Moze nawet sie tam wpisze, zeby Ci postow nastukac :P

Szczerze mówiąc, nie byłabym zadowolona, gdyby ktoś miał mozliwość zebrania moich wszystkich postów i przeczytania ich.:o Wszystkich wypowiedzi innych userów też by mi się nie chciało czytać. Po co? Przecież interesuje mnie ich zdanie na konkretny temat a nie wszystkie problemy, począwszy od kłopotów finansowych, przez karaluchy a skończywszy na grzybicy pochwy.

Gość kwiat wisielców jest głupi
;)

Gość le rety
a czemu odrazu zakladasz ze jestes glupia ? ;-)

Gość ukrywaczka
no i widzicie? nawet teraz się boję tu pod własnym nickiem wypowiedzieć i muszę się w oranżu ukrywać! co to za pomysły głupie? może jeszcze podsłuchy w telefonach, co??? :P:P:P mnie tu już niejedna osoba stresowała... nie robi tego ciągle, bo pewno nie chce się jej wszystkich postów szukać... a tak? to miałaby lekturkę pred zaśnięciem ;)

Gość le rety
plomykowka a ja cie juz widzialam na topiku o chacie germanskiej do obejrzenia i gdzies jeszcze ale nie szukalam bo mnie to ptaszysko przestraszylo:-)

Gość le rety
eee ukrywaczka odslon twarz

Gość ukrywaczka
nie... zostałam z muszona do egzystowania na tym topiku w konspiracji :P zaopatrzyłam się również w odpowiednie odzienie i maskujące fragmenty krajobrau tu występującego, ażeby uniknąć rozpoznania (ehe... upały mi szkodzą;) ) :D:P

Gość le rety
uwazam ze nie ma niepowtarzalnego charakteru skoro modernia moze czytac wszystkie posty wszystkich uczestnikow i po nikach i po ip.ja tez chce

Gość niepowtarzalny charkater
straci jezeli wprowadza obowiazkowa rejestracje nicków: bez podszywaczy i pomaranczaków :O nie dlatego ze bedzie taka funkcja :O

Gość le rety
to ujawnijmy wszsyscy swoje nicki ale bez komentowania tylko zeby wiedziec kto tu teraz siedzi

Gość o i cynick tu zawitał
witaj niestrudzony wojowniku :P

Gość le rety
takiej co gosviara chciala zeby obejrzec i powiedziec czy fajna a tm ciagle nie bylo porzadnego linka i bylo tylko widac strone agencji.chociaz ci bardziek kumaci znalezli ta chate...

Gość le rety
katarzynka sie nie ukrywa ;-0 witamy

Gość le rety
he he ten ptaszek jest wypas ;-)