Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś wstrętnego.....

Sorki za OHYDNY temat ale po prostu MUSZĘ to napisać

Polecane posty

tez poczulam kiedys ten \"milutki\" zapaszek. W szkole jak wiadomo czasami trzeba isc do lazienki zrobic siku :) No a ze jak to w kibelku byla kolejka wiec wchodzi sie gdy inna dziewczyna wyjdzie. Z reguly wchodzac po kims czuje sie zapach moczu, nic strasznego. Ale wtedy myslalam ze sie porzygam, smierdzialo poprostu brudem, nie wiem czy ta dziewczyna miala okres ale poprostu walilo brudem. To jest straszne, ze tak mlode dziewczyny nie dbaja o higiene.. przeciez to podstawa.

Gość syf syf syf...............
kurwa zrzygać się można jak to się czyta :O Wytapetowane, zlane pachnidłami, cyce na wierzchu, pępki przekłute...... ...... a KURWA gnój między nogami!!!!!

Gość google ci pomogą

Gość taka jest prawda
nasze społeczeństwo smierdzi. Szkoda, że taka śmierdząca kobieta przynosi wstyd całej reszcie

Gość niema
nie ma w goglach

Gość wgog
nooo... teraz mamy upały a mi jutro zacznie się okres i jednocześnie zaczynam hrówę na straganie, dziewięć godzin pod namiotem, w gorącu, bez możliwości umycia się już się boję co to będzie oczywiście tampony i pachnące wkładki ale czy to wystarczy?? na pooooooomoc

Gość lizakowska
faktycznie jak jedna wchodzi po drugiej to widac pooblewane deski, nie spuszczona woda, kał na obżeżach i kazda mysli ze to poprzeedniczka. Najgorzej jak jedna chce kupe, a druga się zaraz posika i co teraz? ta co chce kupe ma siedziec i stekac a tamte w kolejce będa wołac szybko wyłaż bo sie zesikam, i jak tu mozna kupe w spokoju zrobić? i jak juz szybko pierdnie na głos wyleci te kupsko z wielkim pluuuuusk to teraz juz wiadomo kto zrobił, i zaraz jest komentarz fuu jak śmierdzi ......i jak wejść wtedy? ah

Gość lizakowska
no ale 9 godzin to nie wytrzymasz chyba bez zmiany tampona, zaleje cie i jeszcze upały i słabo sie moze zrobić. Nie ma nigdzie wc zadnego?

Gość myć się a nie zwalać na chorob
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

myjcie sie!! na codzien wkładki, pod reka husteczki do higieny kiedy jest mozliwosc podmywajcie sie! przeciez to wasze ciało... ja nie znam tego problemu, stosuje czasem tampony czasem podpaski w zaleznosci od bolesnosci okresu dbajcie o higiene dziewczyny! podmywanie sie dwa razy dziennie jak widac niektorym nie wystaczy, zamiast pisac o tym na forum idzcie do kosmetycznego i zaopatrzcie sie w srodki do pielegnacji zanim trzeba bedzie udac sie do ginekologa pozdro

Gość GramaHAMAK
Motarka - NIE CZYTASZ? NAPISALA DZIEWCZYNA O bifligis eranios!!! PRZECZYTALAS TYLKO PIETRWSZY WPIS I OTWIERASZ PYSK ZRADAMI?

Gość BRUDASY

Gość masz extra stopkę
:D:D:D:D:D

Gość masz extra stopkę
do ciebie :D:D:D . Super!!! :D:D:D

Gość ktosssssssssssssss
o ile wogole taka choroba istnieje to wspolczuje !! ale nie potrafie zreozumiec dziewczyn ktore w czasie okresu smierdza tez to kiedys poczulam istnieje teraz tyle srodkow higieny intymnej ze jak sie chce to sie da zachowac czystosc nawet ubikacji publicznych jest sporo!! ja poprostu bardzo czesto zmieniam podpaski nie moge uzywac tamponow z uwagi na nadzerke i nawet jak ja zmieniam nie czuje tego odrku bo staram sie to robic co godzine zeby ktos nie musial czuc zapachu tej krwi ...

a skoro o nadżerce mowa dziewczy czy mialyscie kurację leiem o nazwie Sterovag? Ja skonczyłam leczenie nim a teraz mam Cicatridinę, tzn jeszcze jej nie kupiłam dziś kupię. Ale do rzeczy, po Sterovagu dostałam krwawienia i jest jest to miesiączka, mojej ginekolozki nie ma wiec pytam bo moze wiecie czy tak jest czy to raczej cos zlego?

Gość nie wszystko da się wytłumaczy
chorobą :P Trzeba się myc po prostu. CZĘSTO.

Gość do lizakowska
O co ci chodzi? z ta kupa to nie na temat ja tez nic nie znajduje w google o tej chorobie!!!

Gość auuuaa
Brzydki zapach, bez względu na to czy jest okres czynie, jest wynikiem infekcji bakteryjnej. Powstaje wtedy zwiazek podobny do tego , który znajduje sie w miesie ryb. Częste mycie niewiele tu pomoze, należy podjąć kuracje.

bifligis eranios - szukalam o tym w necie ale nic nie ma? :| może nazwa troche inna. Niefajna sprawa, ale może pomocne w tym byłyby tabletki hormonalne, ale to już gin powinien wiedzieć najlepiej. Są takie tabletki przy których nie ma się okresu... A pozatym to kobiety powinny bardziej dbac o higiene podczas okresu! Podmywać kilka razy dziennie, często zmieniać podpaski... itp itd.

Gość bo pewnie nie ma takiej
"choroby" są tylko brudne świnie, które próbują nam bzdury wmówić....

Gość buahahahahahahahahhah
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość im toto starsze tym
debilniejsze

Niestety latem jak są takie upały jakie nawiedziły nas w tym roku to niewatpliwie szybciej wydziela się ten niepryzjemny zapach, wydaje mi sie ze tampony są duuuzo bardziej higieniczne, krew nie dotyka do ciała, nie \"kisi\" się tam to wszystko między pipką a podpaską.... jesli choroba to rozumiem, i nie zazdroszczę - a raczej wspolczuję :( ale jesli brak chigieny np przez glupi przesąd o nie kąpaniu sie w czasie okresu to takze wspolczuje- tym razem glupoty :] jesli tylko mozecie uzywajcie tamponow gdy są takie upały :)