Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga112

Wyleczę gardło bez antybiotyku ???

Polecane posty

Pare dni temu sie przeziebilam- goraczka, bol glowy, te sprawy. Wlasciwie wszystko juz minelo, ale nadal boli mnie gardlo- ciezko mi cokolwiek zjesc czy nawet przelknac sline. Zadne neo-anginy nie pomagaja:o Czy jedyne co moze przepisac mi lekarz to antybiotyk? Nie chce ich brac, bo choruje na kandydoze jelit.

Gość iaaaaaaaaaaaia
weź miód, umocz w nim palec, nastepnie umoczto w sodzie oczyszczonej i postaraj sie wetrzeć to jak najgłębiej w gardle.

Gość płucz gardło wodą z solą
albo wodą z sodą oczyszczoną i ssij Chlorochinaldin co godzinę. Da radę - sprawdzone

Gość wiem że jest gorąco ale
rozgrzej szyję np Amolem i zakryj szyję szalikiem. Brzmi głupio przy tej pogodzie, ale pomaga! Poza tym-stary dobry kogel-mogel, jeżeli masz dostęp do dobrych jajek.

Heh, na szczescie mam dostep do dobrych jajek- prosto z kurnika:) Tego amolu tez sprobuje. Ale najpierw chyba to plukanie gardla. I jeszcze ten Chlorochinaldin. Z reszta, wszystkiego sprobuje, byle pomoglo:)

Gość płucz gardło wodą z solą
Chlorochinaldin dostaniesz w aptece. To stary lek najskuteczniejszy moim zdaniem. Jest o niebo lepszy niz te wszystkie neo anginy i temu podobne, które maja po prostu lepszą reklame i to wszystko...

Ok, jutro lece do apteki... No i dziekuje wszystkim za pomoc. Troche mnie pocieszyliscie :) 🌻 🌻 🌻

Najlepszy wedlug mnie to Tantum Verde tabletki do ssania albo w sprayu.No i plukac woda do wyboru z cytryną,woda utlenioną lub solą.Tak mi doradzil lekarz,mnie pomoglo.Jak chcesz sprobuj.Pozdrawiam!

Gość jezeli to jest angina
to bez antybiotyku nie wyleczysz :(

Gość tytytyttyty
penwie! ja nigdy nie uzwam antubiotyku!