Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqualitka

FISIODIUR - co o nim powiecie?

Polecane posty

Gość aqualitka

Czesc dziewczyny! (i nie tylko może dziewczyny ;) Szukam od jakiegos czasu dobrego specyfiku na oczyszczenie organizmu z toksyn i natknełam sie kiedys na Fisiodiur. Czy ktos z was go uzywal i móglby sie wypowiedziec? Ewentualnie polecic cos skutecznego na detoksykacje?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość margerita3
Kupiłam go w ubiegłym roku, ale musiałam go odstawić bo się po nim źle czułam. Miałam bółe głowy i zbierało mi się na wymioty. Po kilku dniach musiałam reszte wylać do zlewu. Najpierw myślałam by resztę dać przyjaciółce ale bałam się by u niej się to nie potwórzyło. Pozdrawiam

Gość kaja5
Ja polecam Drenafast bardzo dobrze działa na oczyszczanie i odchudzanie organizmu, można go pić z wodą, sokiem lub herbatą (20ml miesza się w 1 litrze), to pijesz w ciągu dnia, świetni działa na "płaski brzuch".

Gość taka basienka
Ja też polecam, udało mi się troszkę schudnąć i czułam się po nim dobrze. A złe samopoczucie to pewnie efekt oczyszczania organizmu, bo tak się dzieje zazwyczaj gdy się odtruwamy i nie trzeba rezygnować z tego tylko kontynuować kurację :-)

Gość Ooolkkka
Ja uważam że przy oczyszczaniu i odchudzaniu najlepszy jest Drenafast wreszcai coś co przyniosło efekt.