Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIEWCZYNA Z PROBLEMAMI

JESTEM DZIECZYNA I MAM PROBLEMY - POMOZCIE

Polecane posty

wiem ze zaraz napiszecie ze ludzie maja wieksze problemy i wy tez chcielibyscie takie miec to nie sa jakies wilekie problemy tylko mam z tym problem i juz mam 22 lata mam rostepy mam celulit na tylku okropny na twarzy zaskorniki ktore nie schodza od lat odstajacy brzuch mimo ze ogolnie nie jestem grba ani nie mam zadnej nadwagi tylko ten brzuch taki gruby wszedzie mam te wlosy (nogi bikini i pachy w tylku tez) - juz nie wiem jak to golic zeby nie odrastaly po kilkunastu godzinach mam tez zmarszczki wokol oczu jejku czymozna sobie z tym wszystkim jakos poradzic? czy mozna zrobic cos zebym wygladala mlodo jak kiedys?

Gość jestes przewrazliwiona

Gość ZADBAC O SIEBIE

moze ale mam to wszytsko co wymienilam i zle sie z tym czuje mozna sie tego jakos pozbyc poradzic sobie z tym? wczesniej sie sobie nie przygladalam moze gdybym to robila to stopniowo przyzwyczjalabym ise do tych zmian i byloby latwiej tymczasem ja to zauwazylam ostatnio tak nagle to bylo juz od dawna a ja dopiero teraz zauwazylam bo wczesniej nie zwracalam na to uwagi moze wczesniej moglabym jakos temu zapobiec

ale jak mam zadbac? bo juz nie wiem wszystkie te specyfiki jakies wogle nie skuteczne sa

jestem dziewczyna ale stwierdzam ze nie wiem jak mam zadbac o siebie :(

Gość madziara58
ja też mam problemy z owłosieniem ,idz do lekarza gin-endokrynolog i powiedz ze masz duze owłosienie .Zrobi ci badania i przepisze jakieś tabletki.Odstający brzuch-nie zakładaj biodrówek,zmarszczki-ma każda,jeżeli dokuczają ci już teraz,zacznij stosować kremy przeciw zmarszczkowe,zeby na starość nie mieć większych problemów.A na rozstępy -zakrywaj je.Ja znowu mam bardzo chude nogi ,których się wstydze i w te upały też je musze zakrywać,ale cóz żyje się dalej ,inne mają większe problemy...

Gość uuuuuuuppppppppppppp
💤

Gość uuuuuuuppppppppppppp
💤

Gość Marco22252
Witam/' dziewczynę z problemami'moja kobieta też kiedyś miała problemy z owłosieniem poprostu rosły wszędzie,kombinowała jak mogła ,goliła ,robiła kremami do depilacji ale efekty jak sama wiesz są marne,kupiłem jej depilator philipsa troszkę pomogło ,ale to i tak mało ,gdyż włoski dalej odrastały[napewno wolniej i bardziej były jaśniejsze ]i nie było by wtym nic złego ,gdyby nie zaczęły wrastać .Kidyś jak rozmawialiśmy ze znajomymi,wszedł temat depilacji co i jak robić by nie bolało i kumpela doradziła jej świetną kosmetyczkę [jak się okazało nie tylko moja kobieta ma z owłosieniem problemy],z tego co mówiła to pierwszy raz było tragicznie[włosy golone były twarde i sztywne-chodzi o bikini ,bo depilatorem tam nie robiła],a następne razy już spoko i teraz wizyta u kosmetyczki co miesiąc -spoko .Pozdrawiam i polecam odwiedzić kosmeteczkę

Gość Kalabria
Cześć, uważam, że możesz być odrobinkę przewrażliwiona, ale postaram Ci się jakoś pomóc, ponieważ wiem jak dziewczynom w Twoim wieku zależy na wyglądzie. Sama mam 24 lata i bardzo dbam o ciało i twarz, więc: Jeśli chodzi o pupę, nogi i brzuch. Proponuję regularnie ćwiczenia. Najlepsze jest bieganie, ale obciąża stawy, więc polecam \"robienie rowerka\" jeśli nie możesz biegać. Sama robię dodatkowo serię brzuszków i przysiadów, plus wymachy nóg. Pomaga. Ciało robi sie jędrna juz po trzech tygodniach, ale pamiętaj trzeba ćwiczyć regularnie, przynajmniej dwa razy dziennie. W związku z zaskórnikami i prosakami polecam acne derm. Stosuję co roku ( od dwóch lat) w okresie od późnej jesieni do późnej wiosny i moja cera wygląda doskonale. Acne rozjaśnia przebarwienia posłoneczne powstałe late, działa jak peeling enzymatyczny i czyści skórę. Mam idealną skórę odkąd go używam. Do tego tylko mydełko bambino i tonik rumiankowy (do demakijażu oczy mleczko) i cera wygląda pięknie. Jedz tez dużo witaminy C, która wzmacnia naczynka i dobrze działa na włókna kolagenowe w skórze. Bardzo ważna jest też właściwa dieta. Ogranicz spożycie bardzo przetworzonej żywności i konserwanty. Pij dużo wody mineralnej i polecam zieloną herbatę, ponieważ oczyszcza organizm z toksyn i zawiera antyoksydanty, a one dobrze działają na stan skóry. Często korzystaj z ruchu na świeżym powietrzu i ciesz się życiem, bo nastawienie także ma wpływ na wygląd. Życze powodzenia.

I? Twoim problemem jest to, że się nie wyróżniasz wśród innych pasztetów na Kafeterii?

zrób sobie mikrodermabrazje....:) albo peeling kawitacyjny badz kwasy AHA:) po kilku zabiegach skora cis ie poprawi zobazcysz:) na debilacje bikini i pach tez mozesz chodzic do kosmetyczki:) nie bedziesz musiala sie depilowac tak czesto:) nóg nie depiluj woskiem bos ie nabawisz zylaków:) a skore dookoła oczu nawilzaj! noś okulary przeciwsłoneczne ale takie od optyka nie jakies gówniane...i ćwicz miesnie wokół oczu:)

Gość henk1
A może pójdziesz do dietetyczki i zobacz jak się odżywiasz.