Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nóżka...

maszynka czy pianka - co lepsze??

Polecane posty

Gość nóżka...

chciałabym się dowiedzieć co jest lepsze i skuteczniejsze w depilacji nóg? maszynka do golenia czy pianka? nie mogę wydepilować nóg woskiem, pastą cukrową czy depilatorem, dlatego szukam innego skutecznego sposobu na zlikwidowanie zbędnego włosia. jak długo efekt utrzymuje się po piance do golenia, np. veet?? może polecicie jakies dobre pianki albo maszynki?pomocy!

Gość upupupupupupupupupu

hej ja mam taka rozowa maszynke do golenia LADY PROTECTOR z WILKINSONa jest super trudno sie nia zaciąć:) co jest wielkim plusem mialam pianke do depilacji veet ale jak dla mnie beznadziejna

Gość ksksks
jesli chodzi o skuteczność to dla mnie jedno i drugie jest ok, po kremie /piance włoski odrastaja troszeczke wolniej, nie musisz odrazu kupowac weet, ja nigdy go nie miałam, uzywam Eveline i jestem zadowolona, usuwa wszystkie włoski jak trzeba:)

Gość s.s.s
ile zazwyczaj dni nogi są gładkie po piance lub kremie do depilacji?

niestety stosowanie maszynki i pianki zmusza do ich częstszego golenia. Jak urzywałam golarki to czasem goliłam się codziennie, bo nie znoszę tyvh sztywnych odrastających włosków.

Na moje włoski nie działają żadne kremy typu veet ani pianki, mimo że mam słabe i jasne włoski :|. Nie piszcie, że źle uzywałam poprostu nie działa i tyle. Używam zwykłych maszynek jednorazowych i 1, 2 razy w tyg. golę nogi, ile to pod prysznicem 3 min. i po sprawie. :)