Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jukka

Problem z Matka

Polecane posty

Gość No zdaj relacje
no i co??? Jak tam pogadanki z tesciową??? Chyba go zakatrupiła na amen

Gość No zdaj relacje
no i co??? Jak tam pogadanki z tesciową??? Chyba go zakatrupiła teściówka na amen

Gość gggooo
wezcie slub-twoja zona w wieku 16 lat poprzez zawarcie zw.małż otrzyma pełnoletność

Jukka ODEZWIJ SIĘ CO USTALILISCIE ????????????????????????????????

przepraszam ale net mi siadł a teraz musze isc do pracy napisze wieczorkiem!! ale mama jej powiedziała mi ze sie nie wyprowadza ale to mi sierdzi klamstwem tyle narazie zdradze!! reszta potem;) Ciaoo

Gość tobina_22
No hejka,ja też jestem ciekawa co ustaliliście.Wpadnę tu wieczorem.

i sie wszystko poje**** bylem przed chwila u jej mamy ona Twierdzi ze kasia zle sie czuje mdleje itp :(( a to nie prawda i powiedziala ze usuniecie ciazy to bedzie najlepsze rozwiazanie :(( nie wiem co robic ja jade do kasi do przemysla jest tam na wakacjach pojdziemy do ginekologa!! i wezme zaswiadczenie na papierku ze jest w ciazy!!! i bedzie rozprawa w sadzie ja nie pozwole zeby kobieta mojego zycia wyjechala pomcy!!!!

hmm kasia przed chwila do mnie zadzwonila i powiedziala mi mama do niej dzwonila i kasia sie jej zapytala czy sie wyprowadzaja okazalo sie!! ze mama powiedziala ze nie ale mi to smierdzi :((

Gość tobina_22
Noo ale nie piszesz o czym rozmawiała Kasi matka z Twoja.Co ona powiedziala twojej mamie?

hmm rozmowa sie normalnie potoczyla ze nie bedziemy usuwac ciazy i jakos to bedzie ale widzicie mojej mamie cos innego mowila a jak ja z nia sam pogalem to mi cos innego mowila nie wiem juz nic sam :(

Gość tobina_22
jezzzu,faktycznie weż sprawy w swoje ręce i zacznij coś działac bo idzie dostać z tą rodzinką do głowy😠 Ta babka dobrze was zwodzi.

Jedz tam jak najszybciej bo ta baba (sorry) cos kombinuje śmierdzi mi to z daleka daj znac co dalej PPPPPPPPAAAAAAAAAAAAA

Gość No zdaj relacje
Kurcze Jukka ty miej tą swoją dziewczynę na oku,bo mamusia moze po cichaczu załatwic gina który usunie jej ciąże. Małej poda leki usypiające i zawiezie na zabieg.

Gość OLKA M
Pilnuj swojej dziewczyny i ona też niech uważa, skoro masz pracę jak piszesz to jest twój atut, bądź dzielny nawet jeśli czujesz ze nie masz siły, ty musisz stanąć na wysokości zadania, być przy każdej rozmiowie jej rodzców z twoimi , jej matka musi poczuć ze ty jesteś ojcem i też masz prawo do decydowania, chcecie być razem kochacie sie chcecie wychowywać dziecko i uda sie jeśli wam pomogą a nie będą przeszkadzać i decydować za was , mimo jej niepełnoletnosci jej matka nie moze zmusić jej do usuniecia ciąży ani przekonywać bo zrobi jej wielką krzywdę!!!! nie pozwól na to, bądź odważny , ważą sie losy waszego dziecka i rób wszystko co mozesz, jedź do niej i pilnuj by nic sie nie stało, jaknajszybciej idzcie razem do gina , bo jak pójdzie z nią jej matak to moze byc źle i powodzenia trzymaj sie pozdrawiam

hmmm mam nowy problem :/ bylem w przemyslu u kasi nudzilo sie nam wiec postanowilismy ze sie pokochamy i po jakims czasie cos strzelilo taki dzwiek jak by cos zostalo rozwalone po jakims czasie sie patrzymy a tu krew nie mam pojecia co to moze byc :/

Gość No zdaj relacje
Jukka ty nas tu w trąbe robisz............. Co ty myslisz ze na taki powarzny temat zarty se będziesz stroił??? Cos strzeliło??? Ty moze jej macice wysadziło??? Plemniki się zaczęły bic .bo się strasznie wkurwiły ze znalazły w macicy lokatora :-) No ci kurde patrz inteligentne te twoje robaczki wykurzyc ci chciały zrobione juz dziecko. Oj,oj,oj Jukka pogadaj z plemnikami zeby się juz więcej nie tłukły

Ej no fascet nie martw się:) Ty jesteś w trochcę lepszej sytuacki niż ja:( Moi starzy jeszcze nie wiedzą,że w ciąży jestem... Po za tym mam o 5 lat sarszego chłopaka.. Ale on do tego dzieciaka się nie przyznaje,bo to znajomy mojej siostry i jej męża:(