Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelonek666

w co inwestować?

Polecane posty

Gość jelonek666

co można zrobić z niedużą ilością pieniędzy, żeby jednak trochę ją rozmnożyć? giełda? obligacje skarbu panstwa? co byście polecili? to jest jakieś 5 tys. zł.

Gość ja tez sledze rynek
ale nie mam bladego pojęcia zresztą nie mam szczęścia w inwestowaniu da lata temu mialam wplacic na Arke a wplacilam na credit suice więc nie jest to proete jesienia musialam częśc funduszy zlikwidowac i zamiast połowe tego stabilnego zlikwidowalam akcji ten zlikwidowany osiągnał jeszcze lepszy zysk ten drugi stal w miejscu więc nie jest to proste w co i kiedy

Gość fggggg

W fundusze akcji - osiągają najlepsze zyski. Właśnie zaczynają się zbliżać do wyników osiągniętych przed majowo - czerwcową korektą na Giełdzie. Taki trend wzrostowy ma sie już utrzymać do końca roku, więc spokojnie można inwestować w nie środki. Oczywiście nie wszystko - część zainwestowałbym w fundusze obligacji, lub hybrydowe - tak dla bezpieczeństwa. Giełdy nie polecam początkującym inwestorom. Obligacje skarbu państwa - bezpieczne, choc zysk haniebnie niski ;-) Polecam SFI mBanku - sam inwestowałem tam sporo czasu i trochę na tym zyskałem. Warunek - trzeba założyć konto w mBanku.

Gość ponoc akcje CENTROZAP maja isc
w góre!!! slyszeliscie cos ??????

Gość szuszka
ja bym inwestowała w siebie swój rozwój.. Nie ma lepszej inwestycji:)Jest przecież tyle szkoleń na które warto się zapisać:angielski, komputer, rozwój osobowości. Można też pomyśleć o jakiś dodatkowych studiach podyplomowych