Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania***

brak krwawienia w przerwie 7-dniowej ?

Polecane posty

Gość Hania***

W sobotę wzięłam ostatnią tabletkę i zawsze dostawalam okres w srodę około 10 -11 godziny. Dzisiaj jest juz czwartek (5 dzien bez tabletki) a okresu nadal brak.... :( Dodam ze tabletki biorę od 3 lat i stało się tak po raz pierwszy... Czy wy też tak miałyście kiedys? Czy krwawienie wystapi jeszcze? Co jeśli nie wystąpi? Zacząć normalnie nowe opakowanie? Bo ciąża chyba wykluczona, brałam regularnie... Proszę odpowiedzcie... :(

Gość ja tak miałam juz 2 razy
po 2 latach krwawienie nie wystapiło, lekarz mówi, ze zabrakło śluzówki, która mogłaby sie złuszczyc, ze była aż tak cienka, przyjełam tabletke normalnie 8 dnia. Za pół rok miałam powtórke, zrobiłam dla pewnosci test. Tak się zdarza i nie ma powopdu do paniki.

Gość ALINKA2307
ja tez jestem w podobnej sytuacji wziełam ostatnią w niedziele, zawsze dostawałm tak po 4 diach dzis czwartek a tu nic...... Aż się boję i czekam z niecierpliwością do kutra może przyjdzie :-( ALe nie wiem co się dzieje!!!

Gość poza tym to moze być
wina upału, ale jak cos to nie martwcie się, to normalne zjawisko, a dla pewności test. Lekarz powiedział, ze skoro drugi raz mi się zdarzyło to nic strasznego. W ogóle to krwawienia mam bardzo skape, takie na jeden dzień.

Gość fafarafa2011
Ja dziś dostałam :-)