Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buźka89

Urynoterapia a TRĄDZIK?

Polecane posty

Gość Buźka89

Mam pytnako czy jest na tym forum osoba, która moze potwierdzic 100%-owo ze urynoterapia jest w stanie wyleczyc trądzik, a głównie chodzi mi o młodzieńczy, ale mozna i pisac o wszelkich dolegliwościach skórnych? Prosze o odpowiedz oraz o wszystkie spostrzezenia na temat działania uryny na skóre! Dziękuje!

Gość yennefer22
wejdz sobie na topik ,,wyleczylam tradzik - urynoterapia" i tam sobie poczytaj.

Gość Buźka89
Wiem wiem widzialam, ale mi chodzi o to czy jest osoba która go w 100% wyleczyła, bo tam dziewczyny piszcza ze widze efekty a ja szukam 100% pewnosci czy rzeczywiscie to działa!

Gość Buźka89
Na prawde nie ma takiej osoby?

Gość eeeeeeee
znowu zrobilas taki sam myk o bozeeee

Gość 71113
Można to wyleczyć uryną.Ale świat idzie do przodu.Natychmiast niszczy pryszce AcneBlocker. To są kosmetyki z aktywnym srebrem. Znajdziesz na stronie www.atw.warszawa.pl Ale jeszcze jedna sprawa. Jak nie będziesz używać ręczników jednorazowych. To bedzie to walka z wiatrakami. Żaden lekarz ani kosmetyczka nie mówi o tym.

Gość dziewczyno nie wierz
w to, że mocz wyleczy trądzik. mam chory pęcherz właśnie i jakoś mocz go nie leczy.;)

Gość Nili
Buźka89 mi by pomogła ale jak pomaga na tradzik to znowu problem z wagrami:((

Gość diary8
4 miesiąc stosowania UT zewnętrznie .. lepiej :)

Gość gdh
przetestujcie czerwony surowy burak jedząc go na czczo rano ja jem go od miesiąca i efekty w oczyszczaniu skóry z trądzika i wągrów są zdumiewające nie mam już tłustej cery tylko suchą.Trzeba też ograniczyć w jedzeniu kwaśne rzeczy.Poczytajcie o czerwonym buraku wytwarza w organizmie jakies srodowisko zasadowe w którym giną wszystkie wirusy,grzyby i bakterie odpowiedzjalne za powstawania trądziku oczyszcza krew w której krążą różne zarazki poza tym ogranicza procesy gnilne w jelitach ponieważ tam rozpoczyna sie proces zanieczyszczania organizmu.Przypadkowo przeczytałam o czerwonym buraku nie chciałam brac żadnych leków ani stosować masci jeżeli zauważycie poprawe rozsyłajcie tę informacje wszędzie i na innych forach.Uważajcie na leki można sobie rozwalic wątrobe i inne narządy lekarz wam tego nie powie bedzie zachwalał tabletki ja mam już lekarzy dosc spróbujcie bo warto

Gość Cathrin
do gdh... powiedz coś więcej na temat leczenia burakiem, tj. czy spożywasz go faktycznie surowego czy go obgotowujesz? ile zjadasz na raz? ... pytam bo pierwszy raz słysze o czyms takim a w necie nie wiele na ten temat...

Gość ellie325
nie wiem czy działa na trądzik (uryna), ale na pewno działa na ŁZS, którego wyleczyć nie można, ale urynoterapia świetnie go zalecza. Co do trądziku z tego co wiem nie ma na niego jednej niezawodnej recepty - zresztą zastrzeżenie to dotyczy wszystkich chorób skórnych to co u jednych działa u innych sprawdza się gorzej a u jeszcze innych może tylko sprawę pogorszyć. Za bardzo się różnimy, jako organizmy, by móc w stanie stwierdzić, że coś w stu procentach pomoże --------------------------------- http://tradzik.net.pl