Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzburzona..

mam 18 lat wczoraj dostałam lanie od ojca....ale jak ?

Polecane posty

Gość wzburzona..

po pierwsze mam 19 lat, wczoraj jciec dowiedział się przez przypadek,że mam 4 poprawki, wcześniej mial ze mna troche problemów jak byłam w 4 klasie, bo zakochałam się i odechciało mi się uczyć, prawie zawaliłm maturę, ojciec wychodził mi korki, starał się, nawet mnie opytywał, powiedział potem,że jak jeszcze raz cos zawalę to da mi w pierdol. jestem na polibudzie i poprawki to normal, zresztą ja i tak mam mało w porównaniu do innych....jak się dowiedział to schwycił mnie zaszyję kazał klęknac i oprzec się o sofę, ściągnął mi gacie i przylał:-o nie chodzi mi o samo lanie, choć nie powinien tego robić, ale o to, że rozebrał mnie i potraktował jak jakiś sado macho, normalnie czuję do niego obrzydzenie i nie wiem co mam teraz zrobić.

Gość wzburzona..
w temacie się pomyliłam mam już 19 lat

Gość strużynka
ciekawe czy mu stał ?

Gość efa261980
ja bym powiedziała staremu że jeszcze raz tak zrobi to wyląduje w więzieniu bo pójdę na policję

Gość efa261980
z resztą to bym nie klękała.... niech sobie każe.... trzasneła bym drzwiami i wyszła

Gość wzburzona..
powiedziałam mu, że jest zboczony i nienormalny, że nie traktuje się tak doroslej osoby i jeszcze za co ??? za nic! ale on na to, że tez jest po polibudzie i najwyzej miał jedną poprawkę, tylko nie zauważa już, że był na zaocznych, a nie na dziennych jak ja, gdzie 3 poprawki to jest naprawdę mało, nawet warunków maja więcej.

Gość wzburzona..
paulka a co mialam udezryć własnego ojca, jestem drobnej budowy, a mój ojciec potęznie zbudowany, nie spodziewałam się zresztą, że mi przyleje...wszystko tak szybko sie stało, byłam w szoku....a teraz czuję się upokorzona jak jakaś szmata:-(

Gość 35r3rtf
zadzwoń na niebieska linię

Gość Marna prowokacja.....

Gość auuua
A mozna mieć aż cztery poprawki?????

Gość wiem że
że to przykre,ale Twoja wypowiedz wywołała uśmiech na mojej twarzy-przypomniała mi się moja mama:) swietna kobieta-wiem,że teraz to Ciebie boli,ale w przyszłości będziesz to wspominała ze smiechem,że takiej kobyle jak ty oberało się:):):)

Gość biała orchidea
Myslicie ze to prowokacja? Ja znam takie przypadki. Wcale tu nie musialo byc zadnego podtekstu seksualnego. Zwykla zlosc, troszke troszki i przede wszytskim nieprzemyslalana przemoc w rodzinie... Taka troszke patologia, bo wynika z troski a prowadzi to katastrofy...smutne. I prosze by sie niektore z Was tak nie wymadrzaly. To nie takie proste, by jednym zdaniem zalatwic taki problem.

Gość chefta
to jest tak nienormalne ze az sie wierzyc nie chce...ale zrob to co radza (powyzej),bo tak nie moze byc i taka sytuacja nie powinna mec miejsca,nawet jesli tata jest dala ciebie bliski i staral sie ci pomoc w przeszlosci musisz cos z tym zrobic-zglos to wladzom,albo porozmawiaj z mama czy ciocia na ten temat moze ona ci pomoga

Gość Bella-dona
Twoj ojciec zachowal sie niedojrzale...pogadaj z nim dla oczyszczenia atmosfery ,takie niewyjasnione sprawy moga sie odbic negatywnie na Twojej psychice...

Gość poliska
Ledwo mature zdałas, ale na polibudzie jestes na dziennych studiach troche dziwne :(

Gość powinien lać
żeby rozumu przybyło

Gość ++lol++
coś tu śmierdzi.... no ale do konkretów dziwne trochę że masz aż tyle tych poprawek rozumię 2,3 ale 4 to już jednak sporo poza tym przeciez to będą dopiero 2,3 terminy więc o co chodzi ??? z jakiego powodu ta złość kolejna sprawa to nie mozesz porozmawiać z nim spokojnie i powiedzieć ze coś Ci nie idzie ?? kolejna sprawa dlaczego dowiaduje się o tym pod koniec lipca a nie na koniec czerwca jak konczy sie sesja?? jak tak czytam to chyba Ci się ten wpier....ol należał bo 4 poprawki to jednak trochę dużo po to studiujesz zeby wszystko zamykać jak najszybciej no i kolejna sprawa jestem na 5 roku polibudi i tylko raz miałem 4 egzamy więc z czego te poprawki z ćwiczeń?? bo mając 19 lat to pewnie jestes po 1 roku i laborek jeszcze nie miałaś?? wiec z czym sobie nie radzisz?? mata fiza jezyk bo to właśnie jest na 1 roku dziewczyno cos kręcisz jak cholera

Gość poliska
Ale mnie chodziło o to ze z trudem zdała mature pisała ze miała kłopoty a nie o tym co ty napisałas zle zrozumiałas

Gość poliska
A 4 klasy nie ma to fakt wiec sama nie wiem o co chodzi

Gość ++lol++
zamknijmy już może ten temat....

Gość PRZELEW
Sloneczko ja Ci wierze. Może jestem głupia i naiwna. Ale mialam podobnie. Nie możesz tego tolerować. Nic nie da spokojne rozmawianie z Nim, zagroż ,że nastepnym razem pójdziesz na policje. wydz, trzasnij drzwiami, żywcem UCIĘKNIJ......

Gość NEDZNA PROWOKACJA
💤

Gość wzburzona
wczoraj byłam zdenerwowana i popełniłam kilka literówek, czy 4 na klawiature leży dlaeko od 3 ?. poza tym na polibudę nie dostaje sie wcale tak trudno, ja byłam na liście warunkowej i z niej przyjęli mnie na normalną gdy parę osób zrezygnowało, zawaliłam ostatnia klasę, ale wcześniej byam bardzo dobrą uczennicą więc w miarę nadrobiłam materiał....4 poprawki mam z geometrii wykreślnej, fizyka, laborki+ćwiczenia i wykład - dwa oddzielne wpisy i mechanika, jestem na polibudzie w gdańsku i naprawdę to co ja mam to nie jest tragedia.... dowiedział się w lipcu, bo wygrzebał mój indeks, nigdy tak mnie nie inwigilował:-o

Gość asjanka
Wiesz, twój stary ma trochę racji. Jemu zależy, zrobił jak umiał.Pokazał, żemu na Tobie zależy. Pamiętam jakmój tata zrobił pasowanie siostrze, gdy tłumaczył jej zadanie, a ona oczy w sufit(przed maturą). Pojęła natychmiast. Nie przejmuj się zdjęciem majtek, dla niegojesteś aseksualna.

Gość W sumie to jestem
rozdarta. Nie do końca jestem przekonana, że Twój ojciec postapił źle, choć może zdzieranie majtek to lekka przesada. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Jak źle musiało być i co tak naprawdę wyczyniałaś, bądź wyczyniasz że go sprowokowałaś do takiego zachowania. Bo wnioskuję z Twoich wypowiedzi, że to pierwszy taki przypadek. Może na jego zachowanie złożyło się kilka asprektów? Może facet się szapie żeby Was utrzymać, pomaga, ratuję dupę w ostatniej klasie a tu wywijasz kolejny nr w nastepnym roku po sporych kłopotach z Tobą. I swoją drogą jak Ci się udało załapać się na tyle warunków? Uczysz się czasem? Nie oceniam Cie bynajmniej, ale dla mnie troche mało faktów żeby stwierdzić, że Twój ojciec źle postąpił, a zdarcie majtek osobiście traktuję, jak pokazanie Ci że jesteś dla niego jeszcze smarkulą.

Gość ughh
za rzadko Cie lał

Gość Czarna Bręda z Bagdadu
Wyprowadż się jak jesteś taka dorosła i po kłopocie ! Ojciec pewnie myślał,że już nie będzie miał z tobą kłopotów ,a okazało się że jesteś GÓWNIARĄ więc tak cię potraktował ! Jak GÓWNIARĘ !

Gość jeśli to nie prowokacja
to normalnie mozesz zglosic to na policje zrobic obdukcje bo twoj ojciec złamał prawo a mnie jakikolwiek rodzaj agresji brzydzi i swiadczy o slabosci ojca nastepnym razem jak ojciec zrobi cos zlego każ mu ukleknąć i ściągnąć gacie i daj mu klapsy w tyłek :o dla mnie to zarówno w Twoim jak i jego przypadku wygląda żałośnie

Gość wzburzona
mi nie chodzi o to, że mi przylał, ale, ze w ten sposób, kiedy byłam mała czsasem też mnie bił, ale rzadko, w 3 klasie zachowywałam się nagannie i wiem to, ojciec bardzo się starał, żebym wyszła na prostą i jestem mu za to wdzięczna....jezeli uważł, że nalezy mi się lanie bądź kara, to mógł to zrobić w inny sposób, chodzi mi tylko o zdjęcie tych majtek....a tego ile mam poprawek nie chce mi się tłumaczyć, po pierwsze trzeba studiować na polibudzie, po drugie trzeba trafic na osoby, z którymi mam te przdmioty, szczerze powiem, że mechanikę zostawiłam sobie z premedytacja na poprawkę, bo zakuwałam jak nienormalna z kreski i fizy, z fizyki zaliczyłam wykład i ćwiczenia na pisemnym, ale poległam na ustnym, tak jak 3/4 grupy, a z krechy trafiłam na wyjątkowo wrednego goscia, uczyłam się dniami i nocami:-o ale przyznam, że cięzko mi to wchodził, po prostu wielu rzeczy nie widzę, na przykład przenikanie brył, nie moge tego zobaczyć, a tego było najwięcej:-(

Gość Coż...
a po cholerę wybrałaś sobie takie studia,co???