Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pta nie błądzi

jeśli nie połykacie to co robicie ze sperma

Polecane posty

Gość jak nie połykacie i wypluwacie
jak nie połykacie i wypluwacie to gdzie ląduje sperma? na jego brzuchu, gdy leży? idzie sie wtedy myć? Wy idziecie myć ręce? Od niedawna jestem z facetem i nie wiem jak skończyć, a głupio mi go zapytać. Pewnie kiedyś połknę, bo chciałabym. Ale z moim pierwszym facetem miałam odruch wymiotny i wstydzę sie by przy nim nie mieć, głupio mi było!!!

Gość Adi****
oj wierzcie mi ze facet wcale nie chce zebyscie to polykaly bo przeciez chce sie za chwile z wami calowac nie ? ;) poza tym zostawcie sobie chociaz chusteczke w kotra wycieracie rece ze spermy na drugi dzien niesamowity smroood i chceice to miec w zoladku? i jak facet tego nie rozumie to wam wspolczuje ;)

Gość prawda 645
podciągam

Gość dziewczyny...
jesli tak bardzo sie obawiacie....to nie robcie loda jak sie kochacie a pierwszym razem tylko za drugim...to znaczy (zakrecilam sie:P) skonczycie sie kochac a po jakims czasie po sexie zrobcie lodzika:) spermy jest duuuuzo mniej:)):):)

Gość podobno...
gdzies czytałam, ze sperma dziala na skore itp, bo zawiera jakies tam witaminki, wiec połykajmy bez obaw :)

Gość haaaaaaaaaaaaaa
adi co ty mowis? a co ma do tego ze zaraz po tym chce sie ze mna calowac? to nie przeszkadza owszem moj chce i zawsze sie calujemy po lodziku jak ja jeszcze mam troche spermy jego w ustach.

Gość połykajcie
bo to zdrowo :classic_cool:

Gość zozolina
pieścimy, calujemy delikatniutko po ejakulacji, a sperma wypływa z ust na podbrzusze, ze ślinką spieniona, że niby tak dużo i nam sie w buźce nie mieści;)...zawsze się udaje:):):)

Gość Moniska.
sie łyka i sie nie mysli o smaku.smak poczujesz jak polkniesz.z poczatku jest tak jakos glupio bo przecierz wiemy ze sa tam te ruszajace sie robaczki .a sperma bywa slodkawa,cierpka bialawa lub z odcieniem zołtego to zołte to sa wlasnie plemniki a biale to mleczko ktorym sie odzywiaja i jeszcze pare hormonow ktore dzialaja pobudzajaco i stymulujaco na kazda kobiete.zawarte w spermie hormony powoduja ze bedziesz szczesliwa i chetna do sexu.samo zdrowie.

Gość Adi****
taaa a moj nie bardzo by chcial dlatego nie ma nic przeciwko jak ide sie umyc ja tez po minetce nie za bardzo mam ochote na calowanie z nim a na prawde jestesmy bardzo blisko sex uprawiamy od ponad 2 lat i nasz zwiazek jest udany i nie widze w tym nic dziwnego, wolimy cos dobrego zjesc po sexie a nie delektowac sie jego nieladnie pachnacymi resztkami :)

Gość Adi****
a co jak sie spuszcza na brzuch biust tylek to tez sie nie myjecie? a jak myjecie to w takim razie dlaczego skoro to taki cudowny balsam z witaminami no wejzcie mnie nie rozwalajacie!

Gość Adi****
dla mnie jedyna mozliwoscia na polknecie chcociaz ja i tak ją caly czas wypluwam jest robienie mu drugi raz od razu, on nawet lubi jak ptaś caly jest mokry od wszystkiego lepiej sie slizga i wogole drugi orgazm ma po chwili i wtedy nie musze sie myc po pierwszym a ja wy to robicie sterylnie zeby nie nabrudzic no to polykajcie najfajniejsze paplanie sie w tym wszytskim :) ale no trzeba sie isc pozniej umyc no!

Gość aaaaaaaa...
oboje z partnerem uzgodniliśmy żę nie będzie kończył w buzi.. sam stwierdził żę to moja decyzja.. więć gdy dochodzi kończę rączką.. kiedyśteżuważałam to za cośobrzydliwego, ale poglądy zmieniły się dgy poznałam tąjedynąosobęktórąbardzo mocno kocham;)

Gość trzeba połykać
dziewczyny powinny jednak połykać do smaku da się przyzwyczaić spermy się nie wąha tylko smakuje a ten jest oki.

Gość fsfssgsd
jak macie problem z połknięciem albo i samym wytryskiem nie możecie dokańczać w prezerwatywie ????????? i po problemie :)

Gość adilol
smaruje po piersiach

Gość ojojojojl
mój Mąż ma okropnie słoną i nie mogę przełknąć, bleee

Gość chora sytuacja......
ja wypluwam, opanowałam już to tak że nie dostaje się ona do kubków smakowych, bo wtedy można wyhaftować,

Gość piekarz polski
dodaje do ciasta i wypiekam chleb.

ja jak widze, ze moj facet dochodzi, wkladam jego penisa jaknajglebiej potrafie, omijam kubki smakowe...i...nic nie czuje:)

Gość gejson
www.ironmans.pl

Gość mokonaaaa
To moze powiem jak ja to robie, też nie lubie połykać chociaż zdarzało mi sie. Ale robie to tak że leże na plecach (tzn na wpół leże na wpół siedzę) i chłopak kończy mi w ustach on strzela a ja to od razu wypluwam sobie na ciało, spływa po brodzie i piersiach, po jego orgazmie zaraz lece sie umyć. On to bardzo lubi mówi ze to bardziej podniecające niz połykanie ;)

Gość laSka..123
a jak sie robi cieplego lodzika ??

czasem zdarza mi się połknąć spermę.. nie jest to takie straszne :) nie smakowałam nigdy mydła w płynie ale myślę że spermę mozna by do mydła upodobnić :P konsystencja taka sama. a smak.. kwaśne, niedobre w smaku i zapachu.. a na końcu troche gorzkie.. no ale nie jest takie okropne żeby mi sie niedobrze od tego robiło.. poprostu zamykam oczy i szybko połykam, najlepiej mieć gdzieś blisko coś do popicia żeby ten smak nie został w buzi :) ale osobiście nie jest to dla mnie problem bo lubię mojemu facetowi robic dobrze ;) :D

Gość laSka..123
no db postaram nie wyjsc na idiotke ;P to nic nie przeszkadza jesli koles pali ??

Gość bzbzb
o kuzwa! dla mnie to chore! to tak jakby facet miał jeść waszą wydzielinę śluzową, albo krew miesiączkowa...