Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do łezki łezka

Dziś jest mi strasznie smutno....

Polecane posty

Gość do łezki łezka

Dziś jest mi strasznie smutno...., komuś też, to niech sie wpisuje, moze mu ulży........ 😭 zaczełam wyć, bo nie wyrabiam, dziś przyszedł kryzys. Dlaczego?? Otóż strciałm pracę, mój zwiazek zmierza ku zagładzie, drepcze w miejscu, mam tyle planów i marzeń, których nie umiem zrealizowac........ nie wiem, co z tym zrobic.......... :-(

I będę cala niebiska:) na prace nie masz wplywu, ale na związek? masz a na sprawy tez masz, czemu nie mozesz ich zalatwic? czekasz? nie warto, zwlekanie nie jest dobrym wyjsciem.

Gość do łezki łezka
Dzięki, ale to nie takie proste, wiekszośc planów wiąże sie z kasą, a kasy brak, bo nie mam pracy, system naczyń połączonych. A co do zwiazku, cóz, z przykrością stwierdziałm, ze popełniłam błąd uczuciowy i własnie obudziałm sie z ręką w nocniku.........

z kasą wiąże się tylko to, co ludzie uwazaja za stosowne. w nocniku? osoby 3? a jednak wygrały, no widzisz, kto blisko Jego ma duzy wplyw na to jak mysli i co robi.

Gość do łezki łezka
Pieniądze są mi potrzebne na sprawy priorytetowe - leczenie to raz, dwa mimo iż ukończyłam studia chcę sie dalej uczyc, moze łatwiej bedzie mi znaleźc pracę......

widzisz łezko a druga na Twoim miejscu szukałaby kochaisa ktory jej to zalatwi, pracę za sex i tam nie chodziło o sprawy priorytetowe, tylko o wygody. Nie musiała oplacac auta, mogla tylko mieszkanie. Ale ze ona nauczona ze miala i ma wszytsko co chciala, to tak wlasnie wybrala. I wiecznie jej malo i wiecznie niezadowolona.

Gość do łezki łezka
mam małe wymagania, chce normalnie i godnie żyć, chce być zdrowa, chce pracować i kochać szczęśliwie. To wszystko. Te które to mają niech sie czesza i nie mają prawa do narzekania.

Gość do łezki łezka
cieszą , oczywiście miało byc :-)

zdrowie i kochac a prace bedzie sama tylko cierpliwosci:) i szukaj jej sama, miej ją sama, nie za sex;) tylko nieuki z 2 studiami do takich celów się uciekają, a jak się obnoszą ze swym wyimigowanym talentem;)

Gość czy
tak masz ?

Gość do łezki łezka
wszystko osiągnęłam sama, własną praca i wytrwałością, nic nie dostałam, nigdy sie nie sprzedałam ani nawet swoich ideałów i tak bedzie nadal, wiec tym bardziej będzie mi cieżko.........

to piekne i malospotykane zajmij sie związkiem:) tez znałam takich co sie sprzedali. wielce byli przeciwrasizmowi, ale jak potem mieli tam pracowac to razme z innymi nabijali sie z murzynow nazywajac ich bambuskami. nie wierzy;lam wlasnym ocozm, a pierszy dzien w pracy to był: ale co tym mowisz, ja jestem przeci takiemu nieszanwaniu ras!

Gość czy
Moja kolezanka z pracy opowiedziala mi bardzo smutna historie. Jest po studiach.Chodzila z facetem 5 lat.Rodzice jej bardzo go polubili,ona poznala jego rodzicow.Mieli wspolne plany.Wychodzila jej siostra za maz i oczywiste bylo,ze beda razem.Niestety tydzien przed weselem jej sympatia zadzwonila,ze nie bedzie mogl byc na weselu,bo....juz nie pamietam dlaczego.Kolezanka postanowila pojsc-w koncu do siostry--na to wesele ale z innym kolega.Po weselu otrzymala telefon od pani z pytaniem,kim jest? Kolezanka zadala to samo pytanie,bo w koncu w jakims celu dzwoni.Przedstawila sie jako zona.Szok! Poprosila o spotkanie.Kolezanka zgodzila sie i wszystko opowiedziala.Obie panie szczerze porozmawialy,wyjasnily sobie wszystko i obie zrezygnowaly z "Ulubienca". W tej chwili moja kolezanka leczy rany,nie moze dojsc do siebie,ze tak dala sie wykiwac,a moze nabrac.Szkoda jej tez jego zony. Co wy na to?

Gość czy to
aktualna sprawa,czy stara? tez znam te sytuacje,ale bardziej dokladnie smutne to zycie,oj smutne

Gość emka20
mi jest smutno;-( i to coraz czesciej...

Gość samotność wśród ludzi
ja ju z dzis w ciągu ostatniej godziny ryczałam ze trzy razy, Ogromnie smutno mi jest.

mi jest dzisiaj bardzo smutno:( może właściwie nie mam powodów do smutku aż tak poważnych jak Ty, a mimo wszystko smucę się bardzo 😭

Gość nhfkldl.dlds
😭

Gość emka20
ja mam podobnie jak autorka topiku...w zwiazku nie najlepiej, pracy brak...i jak tu sie nie dolowac...

Gość Maleńki Anioł
u mnie w ❤️ tez fatalnie :( bo mój milczy ponad tydzień bez słowa wyjaśnienia nawet nie dobiera tela :o znowu rok w dupie:P

Gość kici
ehh nie martwcie sie, bedzie dobrze przytulam 🖐️ :)

życie to tylko ułuda a wszystko w nim potrafi się zmieniać, chichocąc złośliwie, jak w kalejdoskopie równie dobrze jutro może się zdarzyć coś wspaniałego dla ciebie, tak jak i mi los się odwrócił, wczoraj czytałam twój topik jako obserwator, sama szczęśliwa, dzisiaj czuje to co ty wczoraj i wyję z bólu, bo mój facet straszy że mnie zostawi ot, życie

Gość wcale nie będzie dobrze
skoro milczy, znaczy że ma cię gdzieś

Gość do łezki łezka
Cześc, dziś wcale nie czuję się lepiej, utwierdział sie bardziej w swoich przekonaniach, to, ze mój zwiazek sie rozleci jest pewnie jak 2x2=4 z praca fatalnie, stoje w miejscu, jestem sama...........

Gość Mi też jest bardzo smutno...
bo dowiedziałam się, że wczoraj w wypadku samochodowym zginął mój kolega😭 Tak mi smutno😭

Gość upik pupik
🖐️

Gość zawiedziona przeszłością
😭

Gość zawiedziona przeszłością
😭