Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta32452

PRAWDZIWA RADA NA TRADZIK !!

Polecane posty

Gość marta32452

Mi sie udalo go pokonac po 10 latach nierownej walki i wyciskaniu, odkrylam cudowny lek ale po kolei, najpierw trzeba isc do kosmetyczki oczyscic twarz i od razu po wizycie zastosowac masc : Brevoxyl(okolo 20zl). i tak codziennie 2-3. Dajcie znac o efektach:)

Gość iliiiena
ile stosowalas ten krem? jakiech kosmetykow uzywalas dodatkowo? jakie zmiany skorne mialam PRZED?

Gość jessicah
popieram.brevoxyl powoduje poprawe skory juz po dwoch dniach. teraz stisuje do mycia dermoklar ,potem brevoxyl a jak mam sucha skore krem nawilzajacy Iwostin ( zwykly).cera od razu lepsza.polecam

Gość marta32452
do ileny, Stosuje ta masc od niecalego miesiaca, bardzo szybko zauwazylam poprawe, jak wyleczylam twarz to zaczelam tez smarowac ramiona - takze pomogło blyskawicznie. A mialam paskudne czopy ropne, czasem wielkie jak wulkany:)nie zawsze sie dajace wycisnac, wyglad byl masakryczny, ale przezwyczajalam sie ze juz tak bede wygladac na stale:( a teraz zostaly tylko blizny, od tego chyba jest No-scar.

Gość marta32452
aha, zanim zaczelam to stosowac uslyszalam ze nie mam prawa przez czas leczenia uzywac zadnych kosmetykow,a szczegolnie nawilzajacych, jedynie myc mydlem dla dzieci.

Gość kokoszkaa
a ta maśc jest na recepte???

Gość podrażniona
ja mam uczulenie na benzacne a to jest prawie to samo bo zawiera to samo nadtlenek benzoilu wiec tego używac tez nie moge ...

Gość dobrze że nie piszesz
o szczynach jak poniektóre... :O:O:O

brevoxyl kosztuje 27zl przynajmniej u mnie .Owszem zawiera tą sama subst. czynną co benzacne ale jest o wiele lepszy.A co do aleergii to benzacne raz strasznie mi podrażniło oczy bo gdzieś w ich okolicy sie posmarowałam .na następny dzień wyglądałam jak kwasimodo oczy spuchnięte boże co za widok... Po brevoxylu nigdy nie miałam żadnej reakcji alergicznej. Wydaje mi że jest to najlepsza masc na rynku.Jak ja stosowałam to po 30min nakładałam krem zwykły nivea bądź dove.Pozdrawiam

Gość marta32452
bo w okolicach oczu nie wolno smarowac, brevoxyl kupilam dokladnie za 16,80 w katowicach, tymczasem u mnie w miescie osciennym kosztowal 28,nie wiem skad te roznice?

Gość hej ....
też stosuje brevoxyl. zastanawiam sie czy mona go uzywac na opaloną twarz? ( nie solarium) boje sie ze bede miec przebarwienia:/

Gość pysiaczekk
wlasnie...czy stosujac ten brewoxyl mozna sie opalac??

Gość katorga
a czy ten preparat powoduje złuszczanie naskórka?

Gość endi
mam pare pytan czy ta masc jest na ropne duze gule? czy powoduje wysuszenie krosty czy jej wydobycie na zewnatrz? czy ta masc pomaga tylko w trakcie brania?

Gość marta32452
Brevoxyl wysusza te pryszcze, same znikaja, a co do opalania sie to mozna ale nie bezposrednio po nalozeniu kremu - trzeba odczekac jakis czas- mysle ze okolo godziny az sie porzadnie wchlonie:) Mysle ze trza stosowac go conajmniej 3miesiace -do pol roku az wszystko poznika-lacznie z zaskorniakami. dlugo, ale niestety :(

Gość marta32452
TAK - jest to zluszczajacy krem ! Pozdrawiam cieplo:)