Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczka z krecha

czarne nicki na pomaranczowo

Polecane posty

nie wierze ze" wspaniale" czarne nicki nigdy nie wypowiadaja sie pod pomaranczowymi:P jestem o tym przekonana ze cudowna elitka ma wiele oblicz:P brak szczerosc nawet na glupim anonimowym forumm zenada.. po cholere zakladac czarny skoro wpisujecie sie na pomaranczowo? renoma? :P i na dodatek nikt sie pewnie nie przyzna.. falszywce:P

Gość a jeszcze jesteśmy
podszywaczami o tym zapomniałas :D

tez sie zdarza:P

Gość Stawka większa niż życie
To prawda. Ja też mam czarny nick a nieraz wpisuję się na pomarańczowo. Nie robię tego z tchórzostwa , bo tego co piszę to się nie wstydzę. Nieraz nie chce mi się poprostu wpisywać za każdym razem hasła :)

Gość jakieś kompleksy masz czy coś
cię boli a może okres się zbliża

to po cholere Ci byl czarny nick? bo wtedy Ci sie chcialo halo wpisywac?:P

Mam kupe czarnych nickow. Nie widze potrzeby wypowiadania sie na pomaranczowo... Czasem, jak mi sie omskie nick :P Ale wiesz co...? Jakos mi zwisa czy mi uwierzysz czy nie :D

Gość bo to sie zwykle tak zaczyna..
robisz afere nie wiadomo o co...:|

do czarnego?:P wiesz co? a mnie zwisa ze Ci zwisa:P:P taki czarny a taki prostak:P:P

Gość nudna zołza
Nie wiem jak macie kupę czarnych nicków? Jak to się robi? Powiem tak ja używam czarnego,gdy to co piszę mam w jakikolwiek sposób uwiarygodnić /to i tak śmieszne w necie/, ewentualnie gdy to co piszę jest zgodne z moim wyobrażeniem o sobie czerwony nick - to te inne strony osobowości i te złe,których się sama przed sobą wstydzę...masz rację ,że to kompeksy powodują

Gość Stawka większa niż życie
Ale o co Ci tak naprawdę chodzi pomarańczko? Masz jakiś problem? Napisz postaramy się zaradzić :)

Gość Deadwood
Calamity Jane, ale fajny nick :) Szkoda że sama wcześniej na niego nie wpadłam i sobie nie zarezerwowałam. Wracajac do tematu - piszę tu pod kilkoma czarnymi nickami w zależności od nastroju i ciężaru gatunkowego tematu, poza tym mam kilka fajnych nicków pomarańczowych, w które "ubieram się" by sobie życie nieco ubarwić. A poza tym coraz rzadziej już tu wpadam - miałka jest ta kafeteria - życie, real jest ciekawsze.

ale ty masz k**** problemy..... idz ty lepiej na dwór bo ci sie juz w dupie poprzewracało

Gość ja przyznaje się bez bicia
że mam tyle czarnych, że sam nawet nie wiem dokładnie ile, a i tak często piszę na pomarańczowo :-)

Gość Orangenlimoniade
Wlasnie pod tym :P)

Gość buhahhaahahaaa
mam czarny nick, ale tak jak juz ktos napisal nie chce mi sie logowac a poza tym obojetne to jest pod jakim nickiem sie wpisuje czy czarnym czy pomaranczowym. Prowadzisz jakas ankiete czy co?

Gość szkaradna ariadna
A ja uwazam, że dobrze , że są pomarańczowe i czarne, bo weżmy np. taki bardzo popularny nick jak Ksenofaryna,czy Myrevin : znamy ich jako ludzi mądrych itd. Ale oni też maja prawo zakładać tematy np: co ile dni majtki pierzecie? I co wtedy jak byście odbierały te osoby? :(

Nie podejrzewam Myrevina o zakladanie jakiegokolwiek topiku, a co dopiero na temat majtek... Ale ksenofaryna... ;) CZemu by nie... tak dla jaj ;) Zwyczajnie bym to odebrala ;)