dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Lipiec 28, 2006 Jestem brunetką. jednak ostatnio moje wlosy sie pogorszyly, wypadaly. Zawsze mialam takie cieniutkie piorka, ale teraz to juz prawie tragedia. Musze jest podkrecic by rozpuscic, bo proste wygladaja dobrze masz do godziny po umyciu, gdy sa puszyste. Macie jakies rady na cienkie wlosy? Jak je pielegnowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo to sie zwykle tak zaczyna.. Napisano Lipiec 28, 2006 ja mam cienki włosy, ale odkryłam pewien kosmetyk, chyba Ziaji czy Bielendy nie pamiętam teraz, nazywa sie Wichrzyciel, to taki niebieski płyn który ładnie podnosi cienkie włosy.. polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Lipiec 28, 2006 Kup sobie szampon PREGAINOWY do kupienia tylko w aptece. Moja przyjaciółka miała ten problem, a odkąd używa tego szamponu włosy stały się mocniejsze i takie jakby.. bardziej puszyste :) szampon jest niestety dość drogi bo ok. 30 zł za butelkę ale się opłaca. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olena 0 Napisano Lipiec 28, 2006 tam znajdziesz fachowe porady kosmetyczki http://www.kobieta.wellnesslife.pl/index.php?day=13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach