Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollab

spoznia mi sie okres, odpowiedzcie

Polecane posty

Gość ollab

19 lipca i 20 uprawiałam seks, okres powinnam dostac 27 ale dzis jest 29 a u mnie nic. zabezpieczenie bylo- prezerwatywa, do wytrysku nie doszlo a kondom byl caly ani tez sie nie zsunal. nie denerwowalam sie tazke ze stresu chyba mi sie nie przesunal ale po zakonczeniu ostatniego krwawnienia schudlam 4 kg. dzisiaj robilam test, wyszedl negatywnie. boje sie isc do lekarza :( czy ktoras z was tez tak miala? prosze o porady

Gość nie jesteś w ciąży
na 100% więc tylko wyluzuj i nawet nie czekaj:) sam przyjdzie w końcu. Jak bedziesz czekać i sie denerwować to tylko opóźniasz. Upał broi wielu dziewczynom w organizmach, nie jedna tak miala jak ty.

Gość pomarem
Znowu to samo kurwa dzieci idzcie już do szkoły!!!!!!!!!!!!!! tak jestes w ciązy!!!!!

Gość ollab
jak ciebie tak to meczy to nie musisz odpisywac , melise se wypij na uspokojenie, dzieki za wpis wyzej

Gość pomarem
bo ciągle to samo, acha nie jesteś napewno w ciązy to przez upały okres sie spóżnia :) melisy nie lubię

Gość a ile ty masz lat
domyślam się, że niewiele.

autorko nie panikuj to przez ta gupia pogode, mi tez sie spożnia juz chyba 4 dzień i spoko, choc ja bym nie miaal nic przeciwko temu zeby to jednak nie było \"spoko\" :D trzymaj sie i poczytaj cos wiecej o antykoncepcji :)