Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ollab

spoznia mi sie okres, odpowiedzcie

Polecane posty

Go艣膰 ollab

19 lipca i 20 uprawia艂am seks, okres powinnam dostac 27 ale dzis jest 29 a u mnie nic. zabezpieczenie bylo- prezerwatywa, do wytrysku nie doszlo a kondom byl caly ani tez sie nie zsunal. nie denerwowalam sie tazke ze stresu chyba mi sie nie przesunal ale po zakonczeniu ostatniego krwawnienia schudlam 4 kg. dzisiaj robilam test, wyszedl negatywnie. boje sie isc do lekarza :( czy ktoras z was tez tak miala? prosze o porady

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie jeste艣 w ci膮偶y
na 100% wi臋c tylko wyluzuj i nawet nie czekaj:) sam przyjdzie w ko艅cu. Jak bedziesz czeka膰 i sie denerwowa膰 to tylko op贸藕niasz. Upa艂 broi wielu dziewczynom w organizmach, nie jedna tak miala jak ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomarem
Znowu to samo kurwa dzieci idzcie ju偶 do szko艂y!!!!!!!!!!!!!! tak jestes w ci膮zy!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ollab
jak ciebie tak to meczy to nie musisz odpisywac , melise se wypij na uspokojenie, dzieki za wpis wyzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomarem
bo ci膮gle to samo, acha nie jeste艣 napewno w ci膮zy to przez upa艂y okres sie sp贸偶nia :) melisy nie lubi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile ty masz lat
domy艣lam si臋, 偶e niewiele.

Udost臋pnij ten post

autorko nie panikuj to przez ta gupia pogode, mi tez sie spo偶nia juz chyba 4 dzie艅 i spoko, choc ja bym nie miaal nic przeciwko temu zeby to jednak nie by艂o \"spoko\" :D trzymaj sie i poczytaj cos wiecej o antykoncepcji :)

Udost臋pnij ten post