Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakreconaaa....

prosze o odpowiedz-tabl.antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość zakreconaaa....

witam. mam pytanie. nie bede opisywac calej sytuacji, bo ostatnio jestem w takim stresie, ze bardzo trudno mi dojsc z sobą do ładu. mam troche problemow. ale idąc do sedna-- biore tabletki antykoncepcyjne od 3 lat.Jestem wlasnie w trakcie brania.Oswtatnia mialam wziac w przyszly czwartek. Dzisiaj przez przypadek wzielam 2 tabletki. Nigdy jeszcze mi sie cos takiego nie zdarzylo, ale problem jest taki, ze w zwiazku z tym nie mam tej 21-wszej tabletki, ktora mialam wziac w czwartek. Czy ktos moze mial; podobny przypadek"? Czy ktosw moze orientueje sie,czy nie wzięcoe tej ostatniej tabletki i przesuniecie wszystkiego o jeden dzien bardzo zaburzy caly cykl i bardzo zwieksza prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? pytam, bo slyszalam, ze mozna tak zrobic,i nie jest to bardzo "niebezpieczne". Bardzo proszę o odopowiedz,jesli ktos wie cos na ten tyemat. Bede wdzieczna.pozdrawiam

Gość marakuja
jesli pierwsza z nastepnego opakowania wezmiesz 8 dnia a nie 9 i wtedy bedzie ok czyli poprostu zaczynasz nastepne opakowanie dzien wczesniej niz zawszeee

Gość zakreconaaa....
tak wlasnie myslalam. po prostu wszystko przesuwa sie o jeden dzien do przodu. skoro ostatnia mialam wziąc w czwartek, a pierwszą z nast.opakowania w piatek. to teraz ostatni a biore w srode, a pierwsza z nastepnego w czwartek... Wlasnie dzwonilam do lekarki..i ona uwaza, ze jesli tak zrobie, to powinno byc ok. Jesli ktos mial podobna sytuacje, prosze o wypowiedz,:) Bardzo dziekuje za pomoc. ale sie zalamalam.wychodzi na to,ze juz sobie ufac nie moge.no zdarza sie..