Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość villeman

włosy przedłuzane na klipsach! prosze o opinie

Polecane posty

Gość villeman

Witam, pytanie jak w temacie - moze ktos przedłużał w ten sposób włosy? jakie wrazenia? zastnawiam sie nad ta metodą. z góry dziekuje za wypowiedzi

Gość foxia_35
hej ja mam przedłużone włosy metodą MICRORINGS przyznam szczerze ze nie znam metody na klamerki ta metoda którą ja mam jest robiona na tzw.obrączki czyli do twoich włosów są doczepione włosy na malutkie obrączki po 4 miesiącach jak bedą odrosty obrączki są podnoszone jeżali dobrze zadbasz o włosy to ten rodzaj zakładania przetrwa ok roku.Można robić z włosów sztucznych (wyglądają bardzo podobnie do naturalnych z tym ze nie zawsze można je farbować a napewno nie wolno prostować.Z własami naturalnymi możesz wszystko zrobić ja mam blond więc w moim przypadku jest częste farbowanie odrostów, no i ja je dodatkowo prostuje.Tyle wiem o tej metodzie, moze klamerkowa to jest to samo...nie wiem

Gość villeman
foxia ale ty pewnie robisz to u fryzjera?? ja pytam o metodę na klipsy bo mozna to robic samemu w domu - masz pasma włosów przyczepionych do tzw klipsów które po prostu wpinasz we włosy - mozna je w kazdej chwili zdjąć. to najprostsza metoda bo nie trzeba chodzic do fryzjera. no i chyba najtańsza..

Gość foxia_35
villeman tak robi mi to fryzjer płaciłam 600 zł a ta metoda co ty mówisz to też są pojedyńcze pasemka czy też może na jednej klamerce włosy kóre dopina się do swoich??? A może jest to gdzieś na allegro? jak byś miała namiary na allegro to prosze podaj nr aukcji gdzie takie włosy można kupić pozdrawiam:))

Gość villeman
hej foxia :) wiec tak - mozesz kupic pojedyncze kosmyki jak na tej aukcji: http://www.allegro.pl/item117622100_wlosy_naturalne_ze_spinka_taniocha_.html lub włosy na tasmie ( rózne szerkości) na klamerce jak na tej: http://www.allegro.pl/item117618717_bez_kleju_bez_niszczenia_clipsy_klipsy_szok_.html. ja mysle o tej drugiej metodzie i własnie sie zstanawiam jak sie nosi takie włosy.

Gość foxia_35
hej villeman widze ze mamy obydwie słabość do włosów:)) poczytałam to allegro i faktycznie efekt fajny, taniej i zawsze mozna zdjąć chyba zle spisałas tą drugą aukcje bo mi jej nie wyswietliło znalazłam o podobnych numerach i nazwie ty masz tylko jedną literke zmienioną chodzi chyba o tą aukcje zaraz ją wpisze Bez kleju,bez niszczenia!!! Clipsy,klipsy!!! szok! (numer 117618717) doczytałam się na tej aukcju ze wysyłają meilem instrukcje moze napisz i popros o nią ja chociaż bym chciała pomóc to niestety nic nie wiem na temat tej metoty:(

Gość foxia_35
hmmmmmmm numer ten sam aukcjii ale nie chciało mi sie wyswietlic ta wyzej podana przez ciebie wysietliła sie, mniejsza już o to ale samą mnie to zaciekawiło ....chyba trzeba bedzie poczekac moze ktos sie odezwie na ten temat myślałam nawet ze można by zapytać osobe która już to kupiła ale miałam taki przypadek ze coś chciałam kupić na allegro (też nie tani przedmiot) napisałam do kogoś kto to kupił z aukcju niestety:(( odpowiedzi do dzisiaj nie otrzymałam i tak to już jest z ludzmi ze mozesz pytać prosić a tu kicha wszyscy milczą:(( Ja na twoim miejscu napisała bym do sprzedwacy tym bardziej ze pisze on iż udziela wszelkich informacjii poprzez email

Gość foxia_35
hmmmmmmm numer ten sam aukcjii ale nie chciało mi sie wyswietlic ta wyzej podana przez ciebie wysietliła sie, mniejsza już o to ale samą mnie to zaciekawiło ....chyba trzeba bedzie poczekac moze ktos sie odezwie na ten temat myślałam nawet ze można by zapytać osobe która już to kupiła ale miałam taki przypadek ze coś chciałam kupić na allegro (też nie tani przedmiot) napisałam do kogoś kto to kupił z aukcju niestety:(( odpowiedzi do dzisiaj nie otrzymałam i tak to już jest z ludzmi ze mozesz pytać prosić a tu kicha wszyscy milczą:(( Ja na twoim miejscu napisała bym do sprzedwacy tym bardziej ze pisze on iż udziela wszelkich informacjii poprzez email

Gość foxia_35
coś komp wysłałą 2 razy moją wypowiedz ale w aukcji pisze ze gratis wysyłają meilem instrukcje obsługi

Gość villeman
foxia :) ja mam juz ta instrukcję :) pisałam do osób które zakupiły te włosy i odpowiedzi były bardzo pozytywne wiec chyba a raczej na pewno sie skuszę :) wiesz pisałam tez do sprzedawcy, ale chciałam tez poznac opinie innych osób, bo widaomo ze sprzedawca zawsze bedzie zachwalał. a te osoby pisza, ze szybko sie te włosy zakłada, super to wygląda, nic nie spada, no i nie trzeba wydawac az tyle kasy u fryzjera. ale moze znajdzie sie ktos na kafe kto nosi takie włosy i sie wypowie :)

Gość foxia_35
villeman powiem szczerze ze sama jestem ciekawa;) bo lubie włosy zmieniać i dbam o nie.....zastanawian sie czy z tym sie śpi czy też ściaga na noc no i jak sie jest na plazy i pływa czy one napewno sie utrzymają .....dlatego chętnie tu zaglądam może ktoś nam odpowie pozdrawiam :))

Gość villeman
z tego co wiem to mozesz je nosic i zdejmowac kiedy chcesz ( łatwo sie je zdjemuje wystarczy tylko odpiac te klipsy) - mozesz w tym pływac, spać itp. włosy mozna krecic i farbowac. ale to wiem tylko z tego co przeczytałam. dlatego ciekawia mnie opinie osób co maja juz dłuzszy czas te włosy.

Gość lemon tv
i po co przedluzac to jest bez sensu moze sobei 5 noge doklejcie jak nie macie.wszystko sztuczner byle wiecej sztucznego

Gość villeman
jak ci nie pasuje to SPADAJ! proste prawda?

Gość Landryn_a
ja mialam przedluzane wlosy metoda na kreatyne i na ringi teraz bede miala na klipsy,nie mam zdania jeszcze na temat tej metody ale mam do dwóch pozostałych,Ringi sa ok jezeli maja w srodku silikon bo jak nie to ringi bez obcinaja włosy ( skrocily mi sie ok o 4 cm), na kreatne jest bolesne zakladanie i zdejmowanie...jak i noszenie...denerwujace jest to ze nie mozna jak i w ringach jak i na kreatny do konca umyc skory glowy bo laczenia przeszkadzaja,dlatego zdecydowalam sie na klipsy...zdam relacje jak juz je bede miala :)

Gość andzia09
u mnie w pracy dziewczyna sobie przedłuża ta metoda... świetna sprawa... ja w tym tyg tez sobie zamawiam pasma na klipsach... chciałam iść na przedłużanie stale ale to bardzo niszczy... a moje włosy wystarczająco się wycierpiały... a uważam ze efekt klipsów jest idealny na początku myślałam ze ta dziewczyna ma na stale ale powiedziała ze nie ze to jest na klipsach ...