Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowa

Mój facet ogląda nagie zdjęcia swojej byłej

Polecane posty

Gość oliwkowa
nie czytałeś uważnie, ja w tamtym temacie napisałam, tylko pierwszą wiadomość, a reszta to kto inny podszywał się pode mnie

Ta, jasne, to po co trzyma te zdjęcia i jeszcze się na nie gapi gdy Ciebie nie ma?? Skoro planuje z Tobą przyszłość to chyba powinien zerwać najpierw ze swoją przeszłością (chodzi mi o byłe kobiety) i nie wracać do tego bo w ten sposób Cię rani. Ja nie wierzę swojemu facetowi gdy mówi że mnie kocha itp, a nawet jeśli kocha to nie tak jak ja bym chciała, bo wiele uczuć zostawił przy tamtej kobiecie a to ja chcę być tą jedyną. Przy nim wiem że nie będę, zawsze będzie się gdzieś szwędała tamta, chociaż też mieszkają daleko od siebie. Czy my nie rozmawiamy o tym samym facecie? :)

Gość oliwkowa
a napisz imię swojego

tania prowokacja widzę :) \"Mówi, że jego penis jest dla mnie za mały \" o to kolejny tytuł założonego topicu przez \"oliwkowa\"

Gość oliwkowa
nie, to nie ten sam

Gość oliwkowa
do hose estable: o co Tobie chodzi?

No ale jak widać są tacy faceci, ale dla mnie takie zachowanie nie jest normalne choćby wszyscy tak robili!

Gość oliwkowa
mój widać lubi, jak kobieta robi to co on chce

Gość oliwkowa
Tak, jestem jakas powalona i zakładam duuuuzo tematów bo ccę siem wam przypodobowywac :* kocham was!

Gość oliwkowa
jezuuu znowu ktoś się podszywa. Chorzy ludzie

Gość oliwkowa
Mysle tez nad tym zeby zorbic memu ukochanemu zdjecia na ktorych beda widoczne powsadzane ogorki z tesco w moja pupe oraz zmywak szorstki w mojej cipci. Tylko rozwazam sprawe ogórków bo nei wiem czy konserwowych uzyc a moze zielonych albo i kwaszonych. Jak myslicie?

Gość oliwkowa
On ma 45 a ja 18. tamte posty to nei ja ! znowu sie ktos podszywa!

duża różnica między wami, o ile znowu się ktoś nie podszył... zahasłuj sobie nicka

Gość lineczka23
w morde ilu tu idiotow!!! oliwkowa szczerze nie zazdroszcze syt. z tymi bylymi to zawsze jest jakis problem. ja znajac swoj wybuchowy charakterek pewnie od razu bym awanture zrobila, ale tobie polecam szczera rozmowe, taka od serca... powiedz mu ze ci sie takie zachowanie nie podoba,ze ciebie to rani, ze teraz jest z toba a nie z nia i to ciebie ma ogladac, kazdy z nas ma jakas tam przeszlosc ale zyc trzeba terazniejszoscia. jesli nie wezmie sobie twoich slow do serca to wybacz ze to pisze ale to znaczy ze cie nie szanuje... a tam gdzie nie ma szacunku, nie ma tez milosci............. pozdrawiam

Gość lineczka23
dziewczyna ma problem a wy z takim chamskim podejsciem... to wcale nie jest zabawne

Gość ja tego nie rozumiem
wg mnie to juz nie powinien byc problem. Do jasnej cholery ze sie tak wyraze, facet na jej oczach oglada nagie zdjecia swojej bylej, jezeli to oznaka szacunku to ja dziekuje, powinna zakonczyc ten zwiazek chyba ze jej nie przeszkadzaja takie rzeczy juz na poczatku zwiazku

To tak się mówi tylko że powinna zakończyć od początku, ale to nie jest takie proste, bo dziewczyna wierzy że to się zmieni, chce być z tym facetem bo jej na nim zależy, nie chce go przekreślać od razu. Ja teraz wiem że to nie ma sensu takie czekanie na zmiane czy na niewiadomo co, ale ona sama musi zrozumieć czego chce, czy oplaca się inwestować w ten związek czy nie.

Gość Pytanko--
do znudzonej K --> a ile lat ma twój (jeśli jeszcze znim jesteś) facet?

Gość do góry upupup

Gość mam to samo z moim

Gość i ja i ja
mój robi(ł) to samo. popłakałam się przy nim, powiedziałam, co widziałam, dopiero wtedy przestał zaprzeczać. więcej go nie przyłapałam. pokasował tamte zdjęcia. jesteśmy ze sobą ale to już nie jest to samo. tzn ja go kocham dalej ale nie tak bezgranicznie. gdyby coś się teraz stało, gdyby jakaś dziewczyna doszła do mnie i mi powiedziała, że on z nią koresponduje za moimi plecami, uwierzyła bym jej. do niego nie mam zaufania, chociaż próbuję, jednak to niemożliwe. on mnie nigdy za tamto nie przeprosił. jedyne co zrobił, to mnie przytulił. trochę mało.

podobna mam sytuacje..z tym ze w moim przypadku moj chlopak, z ktorym jestem prawie rok, przez trzy miesiace wmawial mi ze skasowal wszystkie zdjecia swojej bylej..pokazywal mi pusty plik, mowil ze dla niego nic nie znacza i spokojnie mogl je wykasowac. raz dalam mu moje zdjecie, by wlozyl sobie do portfela..i znalazlam je pare dni pozniej rzucone za szafka...potem gdy nie bylo go w domu przejrzalam sobie jego portfel, ktorym znalazlam zdjecie jego bylego i cos mnie podkusilo zeby jednak dokladniej przejrzec jego komputer. w wyszukiwarke wrzucilam nazwe pliku, ktory niby skasowal...okazalo sie ze nie zrobil tego lecz sprytnie schowal na dysku, gdzie oprocz tych ktore widzialam znalazlam jeszcze kilkja innych nagich i w roznych sytuacjach...co wiecej, ze mna nie ma na kompie zadnego zdjecia, a jak sie go pytalam dlaczego, to stwierdzil ze ma mnie w sercu i glowie i nie potrzebne sa mu takie rzeczy...i co ja mam teraz zrobic? kocham go bardzo, ale nie potrafie zrozumiec dlaczego tak mnie oszukal..dlaczego mnie w porfelu nie chce miec...glupie..wiem ale strasznie sie z tym czuje:(

Gość dziiiwwwa
Jezli facet mowi ze jego byla to dziwka, patrz zeby ciebie tak kiedy nie nawal jak sie rozstaniecie, wiec lpiej zmien partnera, jest chory umyslowo

jest facetem który żyje przeszłością Sa tacy faceci i najbardziej ich kręci co zostało " zjedzone i wysrane" Przepraszam za dosadność ale tak to najlepiej odbiera tego sens.Zrób mu awanturę i wyśmiej go o jakim sercu mówi skoro podniecają go zdjęcia byłej bo tak to odbierasz i pewno sobie wali pod nie.

Jeśli chcesz żebym ci powiedział jak to z nim jest to najlepiej będzie jak wyślesz te jej zdjęcia do mnie na maila. zobaczy się co jest grane i będziesz wiedziała

Kocha cię...ale ją też nadal darzy uczuciem, wyrzucił ją z oczu z głowy ale serce nie sługa, tego rozkazu nie posłuchało... Z czasem owe uczucie do byłej osłabnie, ale mimo tego zachowa o niej pamięć i pozostanie dla niego miłym wspomnieniem. Walką ze swoim facetem o uczucia do byłej nic nie wskórasz.

to była odpowiedź do nestiri....

ale jak mozna byc z kims kto do konca nie zostawil za soba przeszlosci...w czym jestem gorsza, ze nie potrafi byc ze mna na 100%...i jak mozna nie wiem kochac kogos z kim juz sie nie jest