Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgdfgsdfg

OTO CO PHOTOSHOP ROBI ZE ZWYKLYCH LUDZI!W KAZDEJ GAZECIE OSZUKUJĄ FACETÓW TAK!

Polecane posty

Gość .Magdalena
Nie każdą trzeba retuszować!! Nigdy nie widziałaś na ulicy pięknych kobiet? One też mogą być modelkami! a retusz wcale im potrzebny nie jest.

Gość niestety to prawda jest
niestety każdą trzeba retuszować ogladalam kiedys program z tymi co zajmują sie w gazetach fotografią pań do gazet kobiecyh typu claudia i naj i innych powiedzieli i słyszalam to na własne uszy ze jeszcze nie zdarzylo sie w ich branzy fotografowac dziewczyny nie robiąc retuszu bo niema tak pieknych kobiet i zawsze wszystkie maja jakies niedociagniecia ..wiec muszą retuszowac kazdą ale niektóre mniej a niektóre wiecej!

Gość mam kolege w wydawnictwie
mam kolege w jednym z wydawnict znanej gazety w warszawie. kiedys mi opowiadal ze jak czytam gazete i widze piekn etwarze i ciala tam pań to zebym nie wierzyla ze to one . pwoedzial ze zawsze nanoszą poprawki i zmniejszają nosy albo powiekszaja oczy ,usta.wysmuklaja i wydłuzają nogi oraz przede wszystkim poszczuplają każdą prawie. i jak tu wierzyć gazeto? powiedzial też ze żal mu najbardzie jmłodych lasek .które wzosrują sie i odchudzają bo myslą ze te panie naprawde śa takie idealne!

Gość kozaczkiiii
o yeah:D

Gość fosiexxx
niestety to prawda ja sie tez zajmuje grafiką i wiem jak to wszystko sie kręci sama czasami takie zdjęcia przerabiam. pamietam ze kiedys robiłam sesje takim ,ódym modelką któe były jeszcze nie obczajone w tym temacie a kieyd im powiedziałam co i jak sie to potem odbywa to tylko wielki wytrzeszcz był bo nie chciały uwierzyc ze te wszystkie ich idolki to porpostu tylko cyfrowa wyobraźnia grafików:)

Gość fosiexxx
aha i dodam jeszcze ze na tych fotkach to nie jest jej ciało bardzo czesto wykozystuje się korpus innych modelek a wstawia tylko głowę własciwej osoby i ją tez retuszuje

Gość ludzieeeeeeeeee
normalnie ameryke odkryliscie, jestem grafikiem w duzym magazynie o modzie i modelki zawsze sie poprawia. A to pieprzyk trza usunac bo nieladnie wyglada, a to cienie pod oczami, a to nadac wiekszy blask skory... Tyle

Gość wlasnie to samo zauwazylam
ze w gazetach czesto sie lapie na tym,ze jak nie przeczytam kto jest na zdjeciu to nie wiem kto to jest,jak to jest ania swiatczak, to ja jestem Cindy Crawford, dziekuje,

Gość o masakra przeciez
to jest inna kobieta! najgorsze jest to, ze kobiety popadaja w kompleksy wlasnie przez te "idealy" z gazet, moj chlopak np nie chce uwierzyc ze wiekszosc kobiet jest az tak przerobionych. Widzi jakas na zdjeciu w gazecie czy w tv i sie zachwyca a ja sie czuje coraz bardziej i bardziej nieatrakcyjna.. oczywiscie nie mowie o wszystkich aktorkach czy modelkach

Gość yyyuui
cialo cialem , ale to nawet niejest jej glowa moglaby wystapic w miliarderach w pytaniu za 1mln zl. kto jest na tych zdjeciach i tak nikt by nie odgadl:o

Gość e tam gadacie..
gadacie głupoty! a taka Doda !! ładna na zdjęciach i w rzeczywistości też !!!

Gość sdfsdagfasdgasd
HAHAHAHAHA NAWET w filmach przerabiaja komputerowo.. pamietam raz ja kzachwycalam sie babkami ze slonecznego patrolu a kiedys lecial program dokument jak to sie robi ze te babki wygladają tak ładnie...jak zobaczylam aż mnie wcielo..one w rzeczywistosci wygladają inaczej i są grubsze a ci co je robią to stosują takie triki zeby wygladaly ładnie na tv ze masakra..wykorzystują grafike komputerowado tego to tak samo jak brad pitt zagrał w troi i mial nie swoje nogi tylko czyjes ..tragedia ..jamyslalam ze tylko w gazetach przerabiaja doda jest piekna na żywo? hahahah widze ją czesto na rynku krakowskim i uwierz całkiem inaczej wyglada niz w tv..kamera ją chyba lubi.. na zywo to gruba babka bez bioder i wyglada jak klocek!

Gość kasandras
doda jest piekna w playboyu i ckmie..

Gość oczywiscie ze sie retuszuje
prawda jest taka, ze mezczyzni maja dosyc ogladania pasztecikow i dlatego czasem lubia popatrzec na cos bliskiego idealowi.. :classic_cool: