Ona ... 0 Napisano Lipiec 28, 2006 Bardzo chciałabym aby to forum odwiedzali ginekolodzy i odpowiadali na nasze pytania dot. m.in. Zdrowia, ciązy i innych ,, codziennych problemów\" Moim obecnym problemem prócz bardzo nieregularnych okresów są upławy. Mam je od ok 4 lat ( pojawiły sie gdy jeszcze nie miałam okresu). Chodzę regularnie do ginekologa ale on jakoś nie radzi sobie z tym (poprzedni - to samo). Ostatnio dostałam kapsułki dopochwowe ( MACMIROR ) czy jakos tak no i poprawa była tylko przez 1 tydzień. A one bardzoo przeszkaszaj.a . Czy moze mi ktos pomóc ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no widzisz Napisano Lipiec 28, 2006 a ja teraz nie mam a zawsze mialam i chcialabym miec bo wiedzialabym kiedy dokladnie plodne a kiedy nie dni, moze cos mi sie pokrecilo a raczej na pewno przez tabletki anty, teraz mam sluz jakby nonstop nie plodny i b skapy a moze tak jest, zalamka........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 28, 2006 Ale one są bardzoo uciazliwe. Założe czystą bielizne- po 2 godzinach wcale nie wyglada na czystą. PO 2- bardzo przykry zapach.. :( Wiem ze sa róznego typu wudzieliny ale napewno nie w takich ilościach i skutkach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 28, 2006 i w dodatku non stop... :( Wcale nie zauwazam kiedy są mniej, a kiedy bardziej obfite,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 30, 2006 OJ..widzę ze zaden Ginekolog nie chce do nas zaglądać....Trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktostam 0 Napisano Lipiec 30, 2006 co to znaczy nie radzi? mialas robione wymazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 30, 2006 Tak, Za pierwszym reazem wyszło pełno bakterii, Za 2 po zużyciu tabletek wyszło wszystko prawidłowo ale nie zniknęły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach