Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaa

wziac jeszcze jedna tabletke

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaaa

Mialam lekka biegunke, po 3 h od przyjecia tabletki.. Wziac jeszcze jedna... mam zapasowa ;>

Gość zaniepokojonaaaa
Lusi wiem ze tez bierzesz Cilest..... ;> To nie byla ostra biegunka... Tylko raz ale rzadko... I nie wiem co robic.. To moja pierwsza paczka po 6 miesiecznej przerwie. W sumie i tak stosuje gumki przez ten pierwszy cykl... No ale... Dzis to 12 tabletka. A nic mi sie nie stanie jak wezme 2 jednago wieczoru??

Gość zaniepokojonaaaa
ja i tak plamie przez to cale opakowanie... i raczej bede na gumce do konca paczki... A on nowego opakowania juz normalnie bez obaw bez moge ;>

Gość zaniepokojonaaaa
Lusi to brac ;> ??? Bo sie waham... Zeby nic mi nie bylo po tym... :(

Gość zaniepokojonaaaa
a wezme dla pewnosci... Ta zapasowa... Wtedy brac wszystkie z paczki czy jedna mniej ;>

Gość agus_18
jak wezmiesz kolejna z opakowanie to bedziesz miala 20 i tez ciebie zabezpiecza, tylko przerwe skonczysz o jeden dzien wczesniej i opakowanie tez zaczniesz o jeden dzien przerwy.jesli masz zapasowe to mozesz przyjasc z zapasowego i bedziesz miala normalnie 21 tab.

Gość zaniepokojonaaaa
agus tak wezme z zapasowego i bede miala normalnie 21 tabletek. Ale martwie sie bo to moja pierwsza paczka po pzerwie i nie chce mieszac w organizmie...