Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny.facet

Hej dziewczyny, co sądzicie aby wcale nie zakładać staników?

Polecane posty

Gość normalny.facet

Gość ja ...
właśnie zdjęłam ;)

Gość Toś się wybił
Całe lato chodze bez stanika. Na lato kupuje tak skrojone bluzki i sukienki, aby nie musieć obciskać się gumkami i parzyć piersi w syntetycznym materiale. W pozostałe pory roku jeśli nie musze, tez nie zakładam.

Gość ja nie zakładam
bo ma takioe małe cycki, że nikomu to nie przeszkadza. Nie czuję się z tym źle. Jest mi wygodnie i przynajmniej nie czuję na sobie niczyich spojrzeń:)

Gość gość
Nie moge nie zakldac, bo mi cycki beda dyndac:o

Cale lato nie nosze :) I stwierdzam ze mi to wogole nie przeszkadza :) Malo tego ezdze codziennie po 10 a nawet 40km rowerem po ulicach i polnych drogach i swietnie sie czuje :)

Gość gość
Musisz miec fajne jedrne cycuchy wobec tego:D Wiesz, ale podobno to niedobrze chodzic bez biustonosza majac duzy biust, szybciej moze ochlapnac. Tak slyszalam.

ja nie lubie nosic stanika. po 1 niewygodnie a po 2 moj facet ma trudniejszy dostep :D

pff tez cos :P cale lato bez cycnika pomykam ;)

Gość jakos na ulicach nie widac
Żeby laski brykaly bez stanikow:o Sciemy walicie.

jestem prowokantka :P twierdze ze to moja najlepsza czesc cialka podarowana od naturki... fakt niezle wygladaja bez stanika :) Duyo jeydye rowerkim i strasynie royprasyam kierowcow :) w obcislych bluzeczkach na naramkach albo z dekolcikiem :) sie bezczelnie slinia... kurcze tylko na pplazy trzebachodzic w staniku od stroju :( i mam tak dziko opalone piersi :( ciekawe copowie moj facet jak mnie zobaczy w niedziele po dlugiej nieobecbnosci :P

w domu chodze tylko w sukienkach :) bez jakiej kolwiek bielizny :) faceci mog chodzic latem w samych spodenkach to czemu ja mam sie meczyc w astaniku i majtkach??? a pozatym mam mocno opalone plecki i stanik troszkeobciera :(

Gość Madziaczek
Czasami zdarza mi się nie założyć stanika. W takie upalne dni to relaxik a do tego te męskie spojrzenia, ahh :)

Gość lalalalalalalalala
a myslicie ze jakie laski moga nie zakladac stanika? Z malym srednim czy duzym biustem? Z duzym to chyba raczej nie bo by wisialy, a ja mam sredni biust, czy wypada tak bez chodzic?

mam duzy i nie wisi :) Pewnie kiedys powisi po ciazy czy na starosc :( Wiec kozystam polki moge :) ze swoich atutow

Niedlugo wpadnie troszke kaski to zaszaleje na jakiegis ladny komplecik triumph Bo wszelkie sliczne kolorowe bazarowe tylko do C :( Pocieszenie dla tych z malymi i srednimi :) A polki co kozystam z cialka jakie mam :)

Gość OKI

ostatnio nie zalozylam i wybralam sie na zakupy wracajac  z nich zaczal padac ulewny deszcz no i mialam mis mokrego podkoszulka do tego sutki mi zaczely sterczec kiedy wrocilam do domu spojzalam w lustro i teraz juz wiem czemu po drodze mijajacy mnie faceci tak sympatycznie sie do mnie usmiechali przemoknieta koszulka przykleila sie  do moich piersi eksponujac je w calej okazalosci .

Gość Filip
58 minut temu, Gość OKI napisał:

ostatnio nie zalozylam i wybralam sie na zakupy wracajac  z nich zaczal padac ulewny deszcz no i mialam mis mokrego podkoszulka do tego sutki mi zaczely sterczec kiedy wrocilam do domu spojzalam w lustro i teraz juz wiem czemu po drodze mijajacy mnie faceci tak sympatycznie sie do mnie usmiechali przemoknieta koszulka przykleila sie  do moich piersi eksponujac je w calej okazalosci .

No i super! A jeszcze jak masz co pokazać, sam bym popatrzał ;)) ... tylko pisz -SPOJRZAŁAM  :*

Gość Filip
56 minut temu, Martyna123 napisał:

Ja nie nosze. Naklejki na sutki polecam dla wszystkich kobiet

PO CO??? Jak coś ładnego to po co zaklejać??

Przed chwilą, Gość Filip napisał:

PO CO??? Jak coś ładnego to po co zaklejać??

Hah czasami mam takie dni kiedy ich niebzakładam. Mój chłopak bardzo to lubi (Kiedy ich nie mam moje sutki na złośc lubią stercześ tak by je było widać pod koszulką)

Gość Esteta
57 minut temu, Martyna123 napisał:

Hah czasami mam takie dni kiedy ich niebzakładam. Mój chłopak bardzo to lubi (Kiedy ich nie mam moje sutki na złośc lubią stercześ tak by je było widać pod koszulką)

No i dobrze, o to chodzi, mądry facet patrząc na nie będzie się delektować ich pięknem. Na tych drugich, nie zwracaj uwagi.