Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GaGacioR

Wasza pierwsza praca, jka długo szukaliście jej i jakie były zarobki??

Polecane posty

Gość GaGacioR

J.w

nie szukałam... sama do mnie przyszła- dosłownie, kumpel mi zaproponował, żebym spzredawała piwo na takiej lokalnej imprezie u nas nad jeziorem, bo jego wujek potrzebuje kogos, a on nie moze akurat... w dwa dni zgarnęłam 160 zł :classic_cool: ale równie szybko je wydałam :O

jeszcze w szkole, jako ochroniarz na stadionie. Dostalem 1200 za 2 miesiace przepracowanych wakacji i mialem sie tylko nie przyznawac ze mam 16lat :P

pierwsza praca: mialam 16 lat i pracowalam na osrodku kolonijnym jako pomoc kuchenna, kelnerka, zmywak i w ogole robilam wszystko co sie dalo :) Za miesiac zarobilam 700 zl (a bylo to 11 lat temu). Praca nie byla lekka, ale byly to jedne z najlepszych wakacji w moim zyciu. Pracowalam razem z przyjaicolka, a z nami kupa innych mlodych ludzi, ktorzy tak samo lubili sie bawic jak i my :D echh...ale bylo super :D

dodoam jeszcze, ze byla to oczywiscie wakacyjna praca :)

moja pierwsza praca - zbieranie malin w wieku 16 lat, zarobilam 8 zl, ktore wydalm na bilet zeby dojechac na rozmowe kwalifikacyjna do pracy, w ktorej mnie oszukali i nic nie zaplacili ;)