Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżamajska dziewczyna

dlaczego ona jej nie lubi?

Polecane posty

moja mama nie lubi mojej przyjaciolki :O niby jak z nia rozmawia, to jest mila, ale pozniej ile ja sie musze nasluchac jaka to Gosia jest zla i w ogole :O wiele razy zwracalam jej uwage na to, zeby tak o niej nie mowila, ale ona mnei nie slucha :(

Gość a co twoja mama o niej mowi
?? dlaczego ona jest zla?

jest zła o wszystko... ze spedza u mnie duzo czasu (jej ojciec jest alkoholikiem, wiec czasem moj dom jest dla niej schronieniem...), ze pozyczam jej moje ubrania (ktore za wlasne pieniadze kupuje!)... kiedys byla ze mna i moimi rodzicami nad morzem, to mama miala pretensje, ze za duz czasu spedza w toalecie :O teraz powiedziala mi, ze w tym roku nie moge jej zabrac ze soba, bo w samochodzie bedzie za malo miejsca na nasze rzeczy...

Gość franek z lasu
Nie wiem dlaczego jej nie lubi ale wiem ze jestes dobra dziewczyna .

Gość a co twoja mama o niej mowi
widac, ze ona drazni twoja mame , trudno powiedziec dlaczego. sprobuj spokojnie z mama porozmawiac i popros o konkretne argumenty. bo to, ze ojciec gosi jest alkoholikiem nie oznacza, ze gosiajest zla.

własciwie, to ze mama jej nie lubi nie jest w tym wszystkim najgorsze... tylko to ze jak jest zla to ni stad ni zowad zaczyna gadac na nia jakies glupoty :O wlasciwie to to jest moja kuzynka, a rodzice maja zatargi z jej mama (tutaj z kolei jestem po ich stronie) ale po co mieszac w to dzieci? :O moze mama po prostu nie lubi Malgorzaty przez to, ze ma zly kontakt z ciocia...

Gość no to się zdecyduj
koleżanka czy kuzynka ? Ja bym nie chciała żeby moja kuzynka nazywała mnie koleżanką :O

nie bylo mowy o kolezance tylko przyjaciolce :) kuzynka, ale traktuje ja jak przyjaciolke

Gość no to się zdecyduj
no dobra... przyjaciółką, ale to i tak dziwne

dlaczego dziwne? kuzynka to troche za malo dla mnie, bo z kuzynkami nie mam raczej dobrych kontaktow, widzimy sie raz na rok u babci na urodzinach i tylko czesc, co slychac... a ona jest dla mnie wazna dlatego przyjaciolka