Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aru

Pierwsze wrażenie najważniejsze?

Polecane posty

Pół roku temu pewien facet widział mnie jako małą, zaokrągloną tu i ówdzie, średnio ładną, rozczochraną dziewczynę ze strzechą czarnych włosów. W dodatku byłam wystraszona i zawstydzona samą jego obecnością. No i ten wielki tyłek... Może budziłam sympatię, ale nie zachwyt. Jasne jest, że na mnie nie poleciał, co mnie zdołowało, ale i zmotywowało do pracy nad sobą. Teraz jestem o dziesięć kilo chudsza, zrobiłam się zgrabna, szczupła, wróciłam do naturalnego koloru włosów (rudy - a on lubi), nabrałam trochę odwagi w kontaktach z ludźmi, nawet zęby wybieliłam, żeby mieć ładniejszy uśmiech ;) Niedługo się zobaczymy i boję się, że mimo tej zmiany on ciągle będzie miał w pamięci obraz mnie sprzed pół roku. Co sądzicie?

Niedokładnie się wyraziłam - chodzi mi o to, że jeśli kiedyś nie uważał mnie za atrakcyjną, to teraz, choćbym nie wiem jak wyglądała, wciąż będzie widział mnie taką, jak kiedyś.

Gość plumencja
e tam...faceci maja krotka pamiec...a zmiany jesli juz na lepsze traktuja bardzo pozytywnie. Zrobisz mu wrecz niespodzianke :)

Mam nadzieję, bo się boję ;) Ktoś się jeszcze wypowie?

Gość theresiaaaa
A mozesz napisac jaka metoda wybielias sobie zeby i ile to kosztowalo?

pierwsze wrażenie nie jest najważniejsze... :-) ja niedawno miałam taką sytuację: miałam wyjazd służbowy z gromadą ludzi, musieliśmy ich zebrać razem, a jako że mieliśmy opóźnienie spowodowane awarią autokaru, przyjechaliśmy dość późno - w sensie w nocy, wpadłam po ludzi pod knajpę gdzie siedzieli, z telefonem przy uchu (nie znam zupełnie miasta gdzie byliśmy i miałam \"przewodnika\" na tel... - dzięki Bogu!!!), usiłjąc ich zebrać (a byli w stanie wskazującym) rozstawiałam ich po kątach, czyli najprościej mówić wrzeszczałam na nich... po 2 dniach jeden z podróżników powiedział sentencjonalnie, że: \"pierwsze wrażenie jedna może być mylące\" - opisał jak mnie odebrał wtedy w nocy pod knajpą, i że pomyślał wtedy: \"qr... my mamy z nią jechać??? to jakaś pomyłka...\" - no a potem dodał, że jednak się pomylił :-) zabawne to było dosyć. :-D pozdrawiam

Gość oczywiscie
faceci maja super krotka pamiec!! to wzrokowcy, jak go mile teraz zaskoczysz to na pewno sie zainteresuje. pamietasz film Grease? Laska sie zdobila sexy i JT na nia polecial. W rzeczywistosci tez tak jest. Tym bardziej ze sie nie widzieliscie dlugi czas.

Biała Perła, koszt około 70 zł, sprowadzili mi w znajomej aptece... Fajny efekt, zęby dużo bielsze :)

Gość theresiaaaa
Dzieki, a jesli chodzi o tego faceta to jesli spodobasz mu sie w obecnej wersji, nawet nie bedzie probowal przywolywac tego dawnego obrazu.

Gość omggg
:o

Gość dziwna jesteś
Zmieniłaś swoje życie dla jakieś faceta, którego nawet nie znasz?:o

Znam! Tyle, że widujemy się rzadko, bo mieszkamy daleko od siebie, a ja przez parę miesięcy byłam za granicą, w pracy.

Napisałam \"widział mnie\", co nie znaczy, że widział mnie raz. A kontakt mamy ciągle, głównie przez sieć, ale mamy.

Gość omggg
:)

Gość chyba nie najwazniejsze
mysle, ze bedziesz mu sie podobac, ze nie bedzie zwracal uwagi na to, co bylo wczesiej

Gość i jeszcze góra
:)

Gość wódki sie napij
bedzie dobrze, uwierz mi, mi tez juz sie podobasz, postanowilas sie wzac za siebie, nabralas odwagi, bedzie SI :-)

Wódki się napić? :D No nie wiem, zobaczymy, wszystko przede mną ;) jak trzeba będzie, to sobie coś łyknę dla kurażu ;)

Gość .Joanna.
Przykre, że wygląd jest aż tak ważny. Niektóre kobiety muszą schudnąć, wymalować się i sexi ubrać, żeby spodobać się facetowi. Kobiety mimo wszystko mają mniejsze wymagania. Pewnie mu się spodobasz, ale ja już bym takiego faceta nie chciała. Będziesz z nim w ciąży, utyjesz, a on nagle przestanie Cię zauważać.