Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malennaa

wąsata czy piegowata?

Polecane posty

ani tzw wąsik ani piegi na twarzy raczej nie dodaja dziewczynie urody i tak sie zastanawiam na który \"defekt\" faceci bardziej przymykaja oko Jak myslicie?

ja mam piegi i wcale dla mnie nie sa fajne - caly rok chowam je pod tapeta a jak przychodzi taki upal jak dzis to nie wiem gdzie sie schowac przed ludzmi z tymi piegami bo sa przeokropne ;(

Gość piegi sa ok
sama nie mam ale chcialabym miec,dodaja warzy uroku i dziewczecosci:-)A wasy:-oKOSZMAR:-oTez nie mam ale za chuja nie chcialabym ich miec:-PPiegi to co nnego,to tak jaby orownywac katar a gruzlice:-o

Gość piegi sa sexy a wasik NIE

Gość agata-----
hey:) ja mam piegi na buzi, szczegolnie sa widoczne gdy aswieci slonce, moj chlopak je uwielbia....:)i mowi ze wtedy slicznie wygladam:)

Gość //////////////////////////////
wąsik można bez trudu usunąć z piegami sprawa nie jest taka prosta

Gość piegi są fajne
z piegami jak z kolorem oczu. jedni lubią niebieskie oczy a inni czarne. jedni lubią piegi a inni nie lubią.na pewno jednak piegi nie są wadą.

hmm nie wiem czy piegi takie sa piekne - moze tak troszke na nosku ale ja mam normlanie cala twarz czolo brode tez :( wolalabym miec wąsy bo moglabym je wydepilowac a piegi to mi nigdy nie znikna a polubic ich nie umiem

Gość wypoczeta
a ja mam piegi i przy blond wlosach, ciemnej oparwie brazowych oczu wygladaja bardzo dobrze i doddaja zadziornosci. Moj chlopak je rowniez bardzo lubi. Przeszkadzaly mi jak bylam w wieku 11- 15 lat. Teraz bym ich nie oddala :)

ja mialam kiedys chlopaka (2 lata chodzilismy) - to byla taka moja pierwsza prawdziwa najwieksza milosc - nawet slub planowalismy kiedys w przyszlosci i niby lubial te moje piegi ale... w koncu nadszedl taki dzien w ktorym mnie zdradzil i rzucil a na odchodne dodal ze nie chce zeby jego dzieci tez mialy piegi Dobil mnie tym niesamowicie Od tej pory minely prawie 3 lata a ja mam takie kompleksy ze sama na siebie w lustrze sie wole nie patrzec Chlopaka nie mam bo nie chce kolejny raz przezywac tego koszmaru rozczarowania...

Gość wypoczeta
no to mialas chlopaka prymitywa ;/

najgorsze to jest to ze teraz jest taki niby \"adorator\" ale ja go trzymam troche na odleglosc Niby sie \"stara o moje wzgledy\" Teraz pojechal do Anglii na wakacje Oczywiscie on mnie nigdy nie widzial bez mojej cudownej tapety maskujacej :P Przed wyjazdem mi powiedzial ze nawet nie bedzie sie ogladal za dziewczynami bo on tylko mnie kocha a poza tym w Anglii to nawet nie bedzie mial sie za kim ogladac bo tam sa same brzydule - rude i piegowate Jak to uslyszalam to myslalam ze padne

kiedys faceci w mojej klasie robili ranking najbrzydszych dziewczyn i bylam w czolowce a od kiedy sie zaczelam uzywac pudru i w ogole malowac sie to bylam zawsze na tej drugiej liscie czyli najladniejszych No i co ja mam sobie myslec w takiej sytuacji Jeden wniosek sie tylko nasuwa: piegi nie sa fajne

Gość to ludzie nie sa fajni
skoro za posiadanie piegow nawet ladną dziewczyne uznaja ze brzydule:-o

Gość bo zalezy
jakie piegi i czy komus pasuja

Gość to ludzie nie sa fajni
ja w kazdym razie wolalabym miec [iei niz wasik:-PWasik nawet jak sie go usunie to i tak odrosnie a piegi potrafia dodac twarzy uroku i wdzieku;-)

bo zalezy - piegi jak piegi - takie brazowe plamki Nie wiem o co chodzi w stwierdzeniu \"zalezy jakie piegi\" :(

Gość bo zalezy
no jesli ktos ma nieladne piegi tzn jakos tak dziwnie rozlozone po twarzy.

ee mi sie od tego opalania takie drobne piegi zrobily na rekach i nogach...nie są az tak widoczne ale..... zresztą piegi są trendy :classic_cool:

ja mam normalnie rozlozone ale sa wszedzie :( chyba lepiej juz wąsik miec

Gość verr
przeciez piegi teraz sa na topie...i faceci je lubia:D

ten moj antypiegowy nastroj sie wzial po wczorajszej sytuacji Bo chyba jedyny czlowiek przed ktorym sie nie maluje (oprocz rodziny) to jest listonosz Przychodzi prawie codziennie wiec nie chce mi sie malowac za kazdym razem jak sie spodziewam jakiejs paczki a zamawiam czesto bo wiadomo - przez internet sie bardziej oplaca W kazdym razie wczoraj nie bylo nikogo w domu kto moglby odebrac paczke i listonosz zostawil awizo Pojechalam wiec na poczte - oczywiscie wymalowana i listonosz mnie nie poznal - dopiero jak pokazalam awizo to sie skapnal ze to ja a widzi mnie praiwe codziennie! i skomentowal to tak \"nie bede nic mowil ale kolosalna roznica\" amowil to takim tonem jakbym sie przemienila z niewiadomo jakiego paszteta w niewiadomo jaka piekna ksiezniczke I jak tu zyc z tymi piegami jak nawet glupi listonosz uwaza je za paskudztwo

Gość bo zalezy
pokaz zdjecie to ocenimy, mozesz wyslac na zdjecia, z piegami i w makijazu. jesli chcesz, inaczej trudno nam ocenic. skoro az taka roznice wszyscy widza to nie wiem, maluj sie, ale lepiej zbey facet pokochal cie taka jaka jestes, nie bedziesz cale zycie wstawac o 5 rano zeby sie umalowac i wracac do lozka zeby byc piekna jak sie maz obudzi. mozesz tez isc do apteki po krem na piegi, ale moja siostra miala taki, strasznie drogi i smarowala sie regularnie i nic jej nie pomogl, wiec chyba nie warto. zadam najwazniejsze pytanie : czy ty sie sobie sama podobasz w piegach?

Gość Wąsom mówimy
stanowczo NIE

Gość wasow nie lubie
a zwlaszcza u kobiet:)

taka odwazna to nie jestem zeby zdjecie swoje wyslac :P poza tym nawet nie mam takich zdjec Nawet jak mialam to podarlam lub skasowalam z dysku