Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia24

poleccie jakis super zel pod prysznic.

Polecane posty

Czesc czy mozecie polecic jakis naprawde super zel pod prysznic, po ktorym zapach na skorze sie dlugo utzymuje.Cena jest nieistotna, oczywiscie w granicach rozsadku, ale wazne jest to zeby naprawde peiknie pachnial i dlugo utrzymywal sie na skorze.czekam na wasze opinie.pozdrawiam

Gość dove luksja nivea

Gość Palona czerwień
polecam ten nowy Fa w wiśnowym kolorze (orientalny chyba) super nawilża

zele z sephory ( te w okraglych butelkach). masa zapachow do wyboru i dobrze trzymaja sie na skorze, nie przesuszajac jej. poza tym - jesli nie chodzi o kase - najlatwiej kupic zel pod prysznic i balsam takie same jak perfumy, ktorych sie uzywa :) (polecam boss woman - na moim ciele czasem dopiero po kilku h poprawiam zapach balsamu, kropiac sie perfumami)

Gość yves rocher
ma fajne żele zapachowe

Gość biedorna
tzw Rosmanowe, czyli żele ISANA> teraz jest seria letnia, super zapachy, najlepszy jak dla mnie ten taki rózowy, super zapach! A pieni sie wcale nie gorzej od tych drozszych z nivea czy tam palmolive. kosztuje okolo 3 zl, baaardzo wydajny.

Wybróbowałam już wszystkich mozliwych żeli od tanich po te najdroższe. Ostatnio rewelka odkryłam - relaksujący orient - najwilżający żel pod przysznic z naturalnym olejkiem goździkowym firmy FLORINA.Jak ktoś lubi takie zapachy = polecam, a i cena przystępna.

Gość gfhf
Nivea Mleko i Witaminy

Gość ulapolka******
myślę,że te wszystkie palmolive z serii aromatherapy. Ja miałam bodajże antystresowy i pięknie,długo pachniał :)