Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia18

dziewczyny pomocy!

Polecane posty

Gość zuzia18

Po ciagłym naleganiu mojego chłopca,kupiłam sobie ponczochy z pasem.Tylko pojawił sie odwieczny problem.Nie wiem czy załozyc pas na stringi,czy stringi na pas.Jak bedzie najlepiej podczas kochania?Jak wy sobie z tym radzicie?Dzieki.

Gość zuzia18
A jakbym chciała gdziesz isc na impreze to tez tak samo?Dzieki za wypowiedz.

Gość zuzia18
A no fakt o tym nie pomyslałam.Jeszcze raz dzieki.Moze sa jakies inne opinie.

stringi na pas - z tych samych, prozaicznych powodów, o których pisała Lusi ;) :D

Gość WYDAJE MI SIE
... ZE TO ZALEZY OD SYTUACJI:) ja robie raz tak, raz tak. bo stringi łaniej wyglądaja pod pasem:) a jeszcze lepiej jak pojdz na impreze i idz bez majtek;P serio, facet chyba padnie:D przetestowane;*

Nie każdy padnie - był tu niedawno taki temat, że dziewczyna żalila się, że chciała facetowi niespodziankę zrobić, nie założyła majtek jak gdzieśtam razem wychodzili i jak on się dowiedział, to ją opier..... ;) Tak więc trzeba uważać :D:D:D

Gość zuzia18
Moze i ładniej wygladaja ale chyba stingi na pas to praktyczniej.Chyba ze ktos sie chce zachwycic moda.

Gość zuzia18
Dodam także że zakładam tylko przepocone pończochy sąsiadki Genowefy Ruchaj oraz słoik po zeszłotygodniowych odchodach na głowę,tak przygotowana śpiewam najnowsze przeboje Mandaryny,zaspokajając się protezą lewej ręki dziadka Mariana:classic_cool:

Gość zuzia18
Ile Ci to zajeło zebys to wymyslił?

Gość zuzia18
Nadmienię też,że wącham gołębie odchody,dzięki temu nigdy nie mam kataru:classic_cool:

Gość zuzia18
Inteligencja rowna zeru.

Gość zuzia18
Lubię przejechać sobie między udami szmatą którą wcześniej robotnicy rolni ocierali spocone torsy:classic_cool:

Gość proszę o jeszcze
:D

Gość zuzia18
I do tego wali mi z odbytu zgniłymi jajami:O

Gość zuzia18
ostatnio odkryłam że olbrzymią satysfakcję sprawia mi masturbacja skarpetką kanara Mariana z pociągu relacji Kraków - Bzdrzyca po 4 dniowej pracy :classic_cool:

Gość do podszywacz
twoje teksty rozbrajaja, ale chyba tylko samego Ciebie... i tak wszyscy wiedza kiedy sie podszywasz wiec po co to?!?! jakies komplexy. tez załoz normalny topic to postaramy Ci sie pomoc. bo jeseli opisuje autentyczne wydarzenia ze swojego zycia to na prawde zle z Toba. wspołczuje podszywaczowi problemow z odbytem bo to chyba ten najwiekszy!!!!

Gość wielb. pończoch 35
Oczywiście, że najpierw zakładasz pas do pończoch, a dopiero na pas majteczki - inaczej jest niepraktycznie.