*Gwiazdka Mała 0 Napisano Lipiec 29, 2006 jak kobieta bierze tabsy anty a później je dostawi bo zapragnie dziecka to w ciągu 3 pierwszych miesięcy ma bardzo duże szanse na ciążę mnogą- bliźniaki, trojaczki, bo podobno występuje po odstawieniu wzmożona płodność?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lemonii Napisano Lipiec 29, 2006 Słyszałam, że tak się zdarza i zapewne jest to spowodowane tym, że hormony dopiero zaczynają się noromować bo cała gospodarka hormonalna kobiety jest zachwiana po odstawieniu tabsów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhuzz Napisano Lipiec 29, 2006 moja siostra odatawila i za miesiac juz byla w ciazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Lipiec 29, 2006 a długo stosowała tabsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala78 0 Napisano Lipiec 30, 2006 ja tez slyszlam ze po odstawieniu tabsow jest bardzo duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze mnoga bo zdarza sie ze okrganizm kobiety podczas owulacji wypuszcza wiecej niz jedno jajeczko a to jest spowodowane zachwianiem gospodarki hormonalnej organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorzasta niunia 0 Napisano Lipiec 30, 2006 a ja słysząłam ze ze podobno po odstawieniu tabletek trzeba przynajmniej 5 miesiecy uwazac zeby nie zajsc w ciąze bo to jakos zle jak sie zajdzie tak odstawieniu tabsów ale nie wiem czy to prada bo juz wile bzdur wyczytałam na ten temat i nie wim w co wierzyc ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarita Napisano Lipiec 30, 2006 jabrałam tylko 2 miesiące cilest. zmieniłam priorytety i zapragnęłam bobaska. niestety chyba mnie Bóg pokarał bo odstawiłam w kwietniu a do teraz nie mogę zajść......... żałuję że brałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wiesz na pewno Napisano Lipiec 30, 2006 że przed braniem tabsów było wszystko w porządku z płodnością? Kilka miesięcy prób o niczym jeszcze nie świadczy, a wątpię, żeby 2 miesiące brania tabletek spowodowały takie zmiany. powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarita tabsy nie powoduja Napisano Lipiec 30, 2006 problemów z zajscxiem w ciąze czy bezpłodnosc w ogóle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala owieczka 0 Napisano Lipiec 30, 2006 Też z tego co wiem to tabsy nie powoduja probemow z zajsciem w ciaze ani bezplodnosci. Jednak czesto zdarza sie tak, ze maskuja takie problemy. Kobiety czesto jedza kilka lat z rzedu tabsy ktore co miesiac \"oszukuja\" oraganizm wywoluja owulacje, okres itd. Gdyby ich nie braly latwiej byloby zauwazyc ze cos jest nie tak bo często objawia sie to jakimis zaburzeniami w cyklu.Dlatego uwazam ze powinno sie co jakis czas zrobic przerwe w tabsach i zobaczyc jak dziala nasz organizm \"bez wspomagania\" Jeśli chodzi o ciaże mnogą to też słyszałam że zaraz po odstawiniu tabsow niektorym kobieta to sie zdarza, ale to też nie jest reguła, bo niektóre kobiety po odstaweiniu przez kilka pierwszych cykli nie maja w ogole owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhuzz Napisano Lipiec 30, 2006 co do mojej siostry to brala miedzy jednym dzieckiem od drugim, jedno ma 9 lat drugi 4 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PAOLA5 Napisano Sierpień 3, 2006 DO NIUSIA BąBLOWA:TO NIE PRAWDA żE PO ODSTAWIENIU TRZEBA CZEKAć TYLE MIESIęCY.BYłAM TRZY TYGODNIE TEMU U GINEKOLOGA I PYTAłAM GO WłAśNIE JAK Z TYM JEST,ODPOWIEDZIAł MI żE PO TO BIEżESZ TABLETKI żEBY NIE ZAJść W CIążę.TYLKO W PIERWSZYM MIESIąCU PO ODSTAWIENIU JEST DUżE PRAWDOPODOBIEńSTWO CIążY MNOGIEJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja za Napisano Sierpień 3, 2006 jestesm dosc stara ale tabsy bralam przez 3 lata potem ciaza bez zadnych kaplikacji i wogole potem zastrzyki i kij po zastrzykach juz gorzej bylo zajsc w ciaze organizm mi zeswirowal teraz znow jade na tabsach ale do czasu bo pragne 3 dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach