Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala78

chce dziecka kto ze mna bo zwarjuje

Polecane posty

Gość słoneczna fantazja
lala78 to był 16 i 18 dzień cyklu.mam ogromną ochotę zrobić test;)ale tak w sumie to zawsze wyliczam na kalkulatorach płodności w necie;)myślę żeby kupić testy owulacyjne.pozdrowionka 🌼

czesc wszystkie sloneczna fantazja -jaesli probowaliscie w16 i 18 dzien to moze akurat a ja jestem w polowie cyklu 17 mialam @ i nie wiem czy znowu sie nakrecam ale boli mnie brzuch jak przed okresem tak dziwnie jajniki tez wychodzilo by na owulacje bo to tak polowa ale sluz jest taki jak w dni nieplodne bialy nieciagnacy a porobowalismy dosc ostro w tym miesiacu to nie wiem czy juz zaczyna sie cos dziac choc wiem ze to stanowczo zawczesnie na jakie kolwiek objawy ale juz glupieje naprawde chyba zwarjuje acha dodam jeszcze ze caly czas mi sie odbija,mam zgage i jestmi niedobrze boze ja zachowuje sie jak jakas gowniara znowu sie nakrecam dostaje glupawki

lala78 mnie jakoś też tak dziwnie boli podbrzusze,wczoraj miałam taka zgagę ze az poleciałam do apteki po Malox ale to już by były jakies objawy?? zastanawiam się kiedy zrobić test bo są takie które wykrywają uż 6cio dniową ciąże,ale czy ja wiem....nie wiem,nie chce się dać zwariować ;) w każdym bądź razie 3mam kciuki za nas mocno:)

witam was wszystkie oczekujące ja dzisiaj z mężem, choćby nie wiem co :) próbujemy nie obchodzi mnie , czy jest zmęczony :) na razie w pierwszym cyklu nam się nie udało i byliśmy bardzo rozczarowani, tym bardziej,że ja miałam takie objawy -bardzo powiększyły mi się piersi, jak nigdy dotąd-,że już się nakręcałam i myślałam że to JUZ. A tu niestety nie pozdrawiam

czesc dziewczynki jak tam wasze samopoczucia bardzo sie ciesze ze sie odzywaciejuz myslamam ze moj topik umarl a ty sie bardzo ucieszylam widziac wasze wpisy sloneczna fantazjo wiesz na test moze jeszcze zawczesnie niby tez czytalam ze sa testy ktore juz po 6 dniach wykrywaja ale to zalezy od organizmu kobiety bo czasami sa kobitki ktorym ten hormon odpowiedni za ciaze rosnie bardzo pomalu wiec tak wczesny test moze nie wykryc moze poczekaj jeszcze chwilke lyzeczka-wiesz na pewno wszystko bedzie ok i tym razem sie uda zycze ci tego z calego serca mi nadal jest nie dobrze jajniki bola oj bola nie wiem czy to owulacja ale powinno byc juz po niej niedobrzemi jak nie wiem ciagle wydaje mi sie ze za chwilke bede wymiotowac ale juz glupieje bo przeciez do @jeszcze 1,5 tyg wiec juz mam schize czekam na wasze wpisy caluje wszystkie zachodzic prosze a moze i ja sie zalapie w kolejce

hej jak tam nikt nowy na tym forum nie stara sie o dzidzie nie ma zadnych objawow nie swiruje ze to juz to nie ma schiz ciazowych

Gość sloneczkolinino
Witam ja tez mam zamiar wreszcie z moim kochanym miec dzidziusia.. :) Strasznie sie ciesze na sama mysl, bo przeciez juz wszyscy znajomi sie pytaja, a szczegolnie moi rodzice chcieliby juz byc dziadkami.. tylko, ze w moim zyciu jakos do tej pory nie mialam szczescia w zwiazkach. Poronilam, gdy bylam mezatka, pozniej zwiazek sie rozpadl po kilku latach, nastepny zwiazek niestety nastepne kilka lat z niedojrzalym mezczyzna, ale teraz jest cudownie! No wlasnie, ja juz mam prawie 30 lat i moj zega biologiczny tyka jak oszalaly :) ale najwazniejsze, ze chcemy oboje dzidziusia. Bylam u lekarza i mam porobic kilka przeroznych badan, testow- chyba oszaleje, bo nie za bardzo mam teraz na to czas, ale jak sie chce to sie znajdzie :) Mam nadzieje, ze ten topik bedzie jeszcze aktywny, do czasu az juz bede mogla oglosic fantastyczna wiadomosc ;) strasznie jestem niecierpliwa i juz chcialabym wiedziec, ze jestem w ciazy! To jest jak spelnienie najskrytszych marzen..a przeciez one sie sprawdzaja, jak sie w nie bardzo wierzy :) Sciskam mocno wszystkie 'starajace sie' dziewczyny!!!

no pewnie ze bedzie istnial jak nik sie nie bedzie wpisywal to ja pamietnik zaloze bo kurcze nie chce facetowi gadac caly czas ze moze jestem a moze to czy inne uklucie swiadczy o cizy bo by zwariowal i powiedzial ze jaetem wariatka a tu bez obciachu moge sopie popisac zwiezyc sie z moich watpliwosci i obaw wic zapraszam sloneczko ale zaczynacie przytulanka czy dopiero zacznie cie jak zrobisz te badania moze zacznijcie a testy swoja droga a moze nie beda potrzebne bo juz bedziesz zafasolkowana hahahah

Gość sloneczkolinino
na razie wole zrobic testy.. juz raz poronilam kilka lat temu i nie chce tego drugi raz przechodzic.. jesli chodzi o przytulanka to jest to nieodzowny moment w naszym codziennym zyciu ;) moj kochany ma w sobie latynowska krew, a to mowi samo za siebie :) zostaje na forum, wiec bede pisac co sie dzieje.. On sie tak o mnie martwi, wiec chyba faktycznie lepiej, jesli wszelkie bole bede wylewac tutaj :) bo jestem taka przewrazliwiona :))) buziaczki!!!!

no czesc sloneczko mam nadzieje ze dzis tez tu wpadniesz na nasz topik a co do tych badanek to moze masz racje najpierw je zrob a puzniej na calosc i dzidzia bedzie ale spiesz sie z badankami to nie bedziemy musialy dlugo czekac a ja sie martwie bo popsul mi sie zab i boli jak cholera musze isc do dentysty ale cholerna moja praca i nie mam czasu pozatym chwilowo ciezko z kasa wiec musze poczekac do przyszlego tyg ale tak sobie mysle ze jak bym byla zafasolkowana to bardzo sie boje zeby dzidzi nie zaszkodzic tabletkami przeciwbolowymi ale chyba nie jestem bo opeocz tych dziwnych objawow mam typowe przed@ wiekszy apetyt,troszke syfkow,i jestem taka podminowana jak zawsze przed.korde chyba znowu nie wyszlo ale zobaczymy @mam dostac 13.08 sloneczko i inne dziewczyny prosze sie idzywac co i jak moze juz sie zafasolkowaly i sa juz na topikach rodzimy w .....

och smutno ze moj topik umiera na coz to ja pamietnik zakladam w takim razie moze kiedy sie posmieje jak juz bede nazekac na ta ciaze ze juz chce urodzic bo duzy brzuszek mi pszeszkadza a wiec jak narazie to dziwniwe objawy jak na ciaze i jak przed okrestem wiec na dwoje babka wrozyla i nie wiem czy tojuz warjactwo ale nie wiem czy wogole troszke przytylam czy to jagday piersi sie powiekszyly bo mi przeszkadzaja sa takie duze i nabrzmiale a nigdy nic z piersiami przed okresem nie mialam wiec moze cos zaczyna sie dziac juz w moim organiezmie hihihihi ale czasami my babki swirujemy ja juz od zmyslow odchodze no to dobranoc i do jutra chyba pamietniku a nie topiku

dziendorerek ja bylam dosc zajesta ale teraz mam troszke czasu bruch boli to juz nie na owulacje,cycuchy jaby wiekszeale nie wiem a cha no i ciagle zmeczona,nicmi sie nie chce i kreci mi sie w glowce wiec moze wreszcie zaskoczylam ale bylo by fajnie narazie to tyle moze napisze troszke wiecej pozniej

Gość sloneczkolinino
Temat nie umiera, tylko moze kazdy zapracowany, albo juz wyjechal na wakacje.. Ja natomiast wczoraj zaniemoglam-temperatura ponad 38..chyba sie troche przeziebilam :) przeciez jest weekend, wiec trzeba swoje odlezec.. poza tym pogoda i tak nieciekawa, wiec nie mam czego zalowac ;) pozdrawiam goraco!!!

czesc sloneczko strasznie mi przykro ze cos cie zlapalo w pogoda zeczywiscie nie ciekawa wiec kuruj sie kuruj aby wszystko bylo ok.u mnie dalej schizka wszystko co zjem albo wypije to mi po tym nie dobrze odbija sie i zgaga a po za tym kreci mi sie w glowie i czsami brzuszek pobolewa zobaczymy do wstretnej@jeszcze tydzien ale nawet jak przyjdzie to nie bede rozpaczac tylko znowu staranka.ale u nas z czestotliwoscia staranek to trochce skomplikowane bo moj pan pracuje na dwie prace jedna ma na 3zmiane wiec nocki ciagnie przychodzi ok6 rano a druga zaczyna od 7 do 1 a ja pracuje w ciagu dnia wiec czas na staranka tylko w weekend i czasmi zdarzy sie raz w tyg wiec czasami sie zastanawiam czy to aby nie za rzadko aby zaszkoczyc ale z drugiej strony to co ma byc to bedzie jak mam zaskkoczyc to i tak chyba zaskocze i z taka czestotliwosci przytulanek zobaczymy sciskam cieplutko

Gość anulka333
witam :) ja się staralam 5 cykli i chyba mi sie udalo czekam do poniedzialku i robie test ( w poniedzialek mijaja 2 tygodnie jak mi sie spożnia ) pozdrawiam wszystkie starajace sie niebawem sie odezwę

anulka to ja gratuluje bo jak sie spoznia 2tyg to juz na pewno to bardzo sie ciesze moze juz zaczniesz przesylac fluidki ciazowe to moze i ja sie juz w koncu zafasolkuje

Gość trzy flaszki obaliłem
jasne że mam ochotę i lubię , jak powiadasz, że ile dziecko powinno ważyć przy porodzie , że trzy kilo , to wypiję za jego zdrowie trzy literki i niech się dobrze chowa , jak będzie do chsztu podwójna okazja jest aby wypić , mogę być chrzestym ale uważaj z kim pijesz ?

Gość anulka333
BBBBBBBBBardzo bym chciała tylko że ja mam juz 4 letniego synka a podobno przy drugim dziecku moga byc inne obiawy nakrecilam sie bardzo tylko że wtym miesiacu chorowalam na zapalenie gardla i boje sie czy nie dla tego sie spoznia :( Ale jesli jestem to przesylam OLBRZYMIE FLUIDY :) a jesli sie okarze ze nie to bede z wami probowac dalej

to super aniula fajnie ze juz masz jedna dzidzie a i z druga sie napewno uda wiesz ja mysle ze to na pewno to ale kurcz nie wiem bo duzo dziewczyn na tym forum skarzy sie ze spuznia im sie@ przez te upaly co byly amialas kiedys ze ci sie spuznial tak duzo bo ja raczej mam tak ze przychodzi wczesniej nie puzniej a mam cykle26-28 ale nigdy nie dluzesze niz 28 ja mam miec w przyszly piatek wiec zobaczymy cos mi sie wydaje ze to to ale o moich objawam juz pisalam wczesniej wiec nichce przynudzc tylko dziwne cycuchy zrobily mi sie takie wielkie nie bola ale tak dziwniw jakby swedzialy ale wiesz juz moj sie smieje ze cos jest nie tak bo sa tak duze ze moje wszystkie staniki sa zamale i kipia mi na froncie a noj mowi ze to od masowania bo wiesz z moim facetem nie da sie tak pogadac o moich\"urojonych\"objawach bo on zawsze mowi bedziemy sie cieszyc jak zajdziesz a teraz nie mysl o tym caly czas ale jak tu niemyslec cholercia buzki pozdrawiam

czesc dziewczynki co tam u wasz lychowac ja juz nie wiem obsypalo mi doslownie cala twarz a naj bardziej czulko zawsze mialam wiecej pryszczykow przed@ale nigday tyle nie wiem trace najdzieje ze jednak przyjdzie i chyba w tym cyklu nici z dzidzi zobaczymy a jak nawet przyjdzie to znowu od nowa staranka nic juz nie wiem papapap

Gość ksiezniczkaaaaa
chce mieć pałac i księca, mało nie zwarjuje, kto ze mną

cześć dziewczyny, ja teraz tez jestem w fazie oczekiwań, ten weekend mieliśmy dość upojny jeśli chodzi o starania, mam nadzieję, że tu JUZ. ale trzeba jeszcze poczekać. na razie łykam folik i nie piję alkoholu, az sie rozstrygnie co i jak pozdrawiam wszyystkie oczekujące

czesc ja wypoczeta po weekendzie do pracy trzeba bylo isc wiec pracuje ale mi sie nie chce dziewczyny a wy pracujecie czy juz wakacjujecie ja moze we wrzesniu gdzies z moim M wyskocze bo na razie to urwanie glowy co tam u was lyzeczka mam nadzieje ze wasza staranka beda owocne i doczekasz sie dzidzi juz w tym cyklu.A jesli moge zapytac jak dlugo sie staracie? ja nic nadal nie wiem nakrecam sie coraz bardziej choc staram sie sama siebie oszukac bo juz pare razy myslalam ze to juz i nic z tego. dzis zaczely mnie jakby jajniki bolec i brzusio jak przed @cholera wiec chyba przyjdzie jedza.Ja jej nie chce niech sie wynosi na conajmnie rok poszla sobie wstretna paskuda

Gość anulka333
witam i NIESTETY dostalam ten cholerny okres :( :( :( :( dzisiaj moj 4 letni synek powiedzial że on chce miec siostre, na co ja spytalam a czemu nie brata to on powiedzial że woli siostre bo bedzie ja sie opiekowal :) szczerze mowiac nie wiem skat tyle madrosci w tak malym 4 latku , ale to bardzo mile :) A WIĘC KOCHANE STARAM SIE DALEJ Z WAMI, MAM NADZIEJE ŻE NIE DŁUGO PRZYLECĄ DO NAS BOCIANY I BĘDZIEMY SIE WYMIENIAĆJUZ INNYMI INFORMACJAMI CZEGO WAM I SOBIE Z CALEGO SERDUCHA ŻYCZE :) :) :) :)

Gość Ajka1402
Ja też chcę dziecka. Mam już 30 lat i mó facet również chce dziecka ale ... jesczze nie teraz. Tylko kiedy????? Jak będziemy mieli po 40 lat??? Najpierw chciał mieć mieszkanie, teraz stwierdziliśmy, że wyjedziemy za granicę więc znowu dziecko odchodzi na dalszy plan. Nie wiem jak mu to wytłumaczyć, że potem może być za późno bo nic do niego nie dociera. A on to tłumaczy tak, że najpierw musimy się dorobić, żeby zapewnić dziecku jak najlepsze warunki. Może ma rację ale w taki sposób to chyba nigdy się nie zdecydujemy.

Gość słomeczka
Witajcie! My z Mężem staramy się od jakiegoś czasu... ale jak do tej pory nie mamy szczęścia. Zazwyczaj nieżle znoszę brak wyczekiwanego Dzieciątka, ale są takie chwile, że tchu brak i łez nie starcza. Dobrze wiedzieć, że jest ktoś w podobnej sytuacji. Pozdarwiam!

czesc dziewczynki nie bylo mnie tu ze dwa dni i nie moglam znalesc mojego topikc bo cos mi wykasowalo moje ulubione tematy cholerka ale zla bylam anulka nic sie nie martw nowe staranka przed toba napewno sie uda nastepnym razem a przepraszam ze za pytam a jak dlugo sie staracie bo alebo mi to gdzies ucieklo albo nie na pisalas ajka 1402-wiesz nie wiem co ci doradzic ja jak probowalam rozmawiac z moim facetem piwerwszy raz ze ja bardzo chcalabym miec dzidzie to on tez ze on tez chce ale nie teraz bo to i tamto i narazie to nie jest dobry moment itd,itp,a ja sie uparlam i mu powiedzialam ze jesli dajemy sobie teraz rade calkiem niezle to napewno damy sobie rade z dzidzia a po za tym to ja napewno nie zaskocze tak odrazu a i ciaza trwa 9 mies wiec mam czas aby ulozyc sobie zycie tak aby dzidzia w niczym nam nie zaszkodzila wiec to bylo wystarczajace no i staramy sie od maja i narazie nic a moj face jak mu mowie ze dostalam@to sie smieje i zartuje kochanie nie obraz sie ale to z jednej strony dobrze bo mamy jeszcze jeden miesiac ale wiem ze gdyby to bylo by juz to tez by sie bardzo cieszyl bo on kocha dzieci. a u mnie jakos dziwnie @mam dostac 13.08 czyli w niedziele ale wczoraj brzuch mnie pobolewal i czulam to mokro wiec poszlam do lazienki i bylo troszke sluzu tak jakby zabarwionego na czerwono wiec sie zdolowalam ze nic z tego w tym cyklu zalozylam wkladke i poszlam spac dzis rano wstalam rano sprawdzam wkladke a tu nic jakby dwie malenkie plameczki i nic wiecej kompletnie nic zawsze mialam tak ze okres zaczynal mi sie wlasnie taki sluz zabarwiony na czerwono a za kilka godz juz normalny @a ty razem nic cala noc i dzis nic wiec nie wiem czy to sie tak dziwnie tak zaczyna w tym miesiacu czy to ciaza brzuch boli jak glupi jajniki warjuja ale ja zglupialam bo nie wiem czy to na ten@ czy na dzidzie podobno tak to albo na to albo na to zobaczymyALE JA CHCE DZIDZIE

Gość Allla
Bądź dobrej myśli lala, bo u mnie tez się tak zaczynało. Staraliśmy się o dzidziusia 8 miesięcy i już przestałam wierzyc w to że nam sie uda. Niby wszystko dobrze a tak ciężko było zaskoczyć. Nakrecałam się ogromnir, a kazde niepowodzenie to była fontanna łez. Aż do Wielkanocy tego roku, @spózniała mia się tydzień ale w moim przypadku to było coś naturalnego biorąc pod uwagę że cykle były po 40 dni czasem, ale tak na wszelki wypadek teścik i .... Dwie kreseczki. Radośc i niedowierzanie, ale rzeczywiście się udało i teraz czekamy na dzidziusia. tak więc dziewczyny niezałamujcie się, wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki. Będe śledzić ten pościk jak przebiegają starania. Pozdrawiam.

Gość anulka333
witam:) LALA trzymam kciuki:) szczerze piszac ja mam tak samo 1dzień zarózowione,a potemnic od czasu do czsu troszke nazwala bym to rozowym sluzem moja znajoma powiedziala że tak miala przy 2 dziecku i musze poczekac az to sie skończy i zrobić test:) a nusz ...:)strasznie sikam co chwile wiec moze ...ja mam co 30-32 dni okres a staram sie od 5 cykli . Szczeze piszac juz zglupialam czy jestem czy nie :) pozdrawiam wszystkie pszyszle MAMY:) :) :) :)