Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cindy17

Błagam pomóżcie

Polecane posty

Gość Cindy17
juz naprawde mam metlik w glowie

Gość sro
no ale pseudo pani lekarz wie lepiej. stosowanie prezerwatywy, pigulek antykoncepcyjnych i innych srodkow anty przeciez nigdy nie daje 100% pewnosci szczegolnie jesli sie mialo kontakt z palcem partnera, over and out, nie moge juz na te glupote ://

Gość Nailati
a brałaś mniej więcej o tej samej porze codziennie? Zresztą wejdż sobie na wyszukiwarkę google i poczytaj o diane 25 i innych hormonach, wejdż na jakieś forum , srodki antykoncepcyjne to 100 procent pewności

Gość Nailati
a poza tym ile ty masz lat że masz tak mało wiedzy o tym co łykasz

Gość klazuzanna
nie socjopata. ty Wy jestescie dziwne. w tym kraju to tylko radzicie, aby bylo duzo dzieci. a pozniej bedziecia ja wytykac palcami zamiast powiedziec, co ma dziewczyna biedna robic. Cinndy, wierz, komu chcesz. pozniej powiedza ci ,ze mogla srobic co uwazalas i trzeba bylo brac cos po. a te co cie uspokaja, beda mowic do ciebie "dziwka". przepraszam za kolokwializm.

Gość klazuzanna
nic nie daje 100% pewnosci. poczytaj na forach. zwlaszcza, jak sie zapomni tabletke.

Gość Cindy17
tak zawsze o 20 tylko raz zapomnialam ale jest tolerancja do 24 godzin i wzielam nastepnego dnia dwie naraz

Gość dobra zuzka
wylzuj juz jej nie starsz bo serio dziewczyna lyknie ten postinor... Cindy starsznie naiwna jestes ze wierzysz w ich starszenie :(

Gość Nailati
chyba mając 17 na karku umiesz czytać ulotki i inną fachową literaturę o antykoncepcji, no chyba że LPR coś ci w głowie namieszał i ta

Gość 2 naraz
ja pierdykam tak to jest z tymi malolatami co im sie chce bzykac a nie wiedza dokladnie po co

Gość Cindy17
no bo postawcie sie na moim miejscu czytajac to wszytsko mozna oswirowac i komu tu wierzyc...

Gość a masz rozum
wlasny???? pomysl logicznie jak to by bylo mozliwe ze plemniki nagle zostaly na palcu po umyciu woda i mydlem!!!

Gość Nailati
a kiedy zapomniałaś ile czasu upłunęło od tego dnia?

Gość Cindy17
no wlasnie tym sie pocieszam skoro bylo mydlo a nie mamy pewnosci czy jakies plemniki w ogole na dloniach byly i wytarl w recznik wiec... ale tak mnie tu nastraszyly...

Gość Cindy17
to bylo dzis wieczorem jakies 2 h temu...

Gość Nailati
Bo przez 2 tygodnie od tego zdarzenia należało się zabezpieczać dodatkowo prezerwatywą , chyba że nie spaliście ze sobą

Gość KONIEC SPRAWY
NIE jestes w ciazy i tyle idz spac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nailati
Czytałam kiedyś taki tekst małolaty , w Bravie ,...,, spałam z chłopakiem , czy mogę być w ciąży skoro go nie kocham,,......

Gość Nailati
Właśnie , idżmy spać bo już się gadać nie chce, do tych niedouków,na wychowaniu w rodzinie trzeba było uważać

Gość Cindy17
wiecie co tyle ludzi sie kocha sa zabezpieczeni jedynie tabletkami i koncza "w srodku" a ja nawet pewnosci nie mam czy jakis plemnik byl...i nie sa w ciazy wiec ja chyba mocno panikuje

Gość tak mocno panikujesz
IDZ SPAC

Gość Nailati
łyknij piwko albo drinka, a jak masz za dużo kasy to kup test za parę dni i sprawdż, dla świętego spokoju

Gość Nailati
ale żadnej ciąży nie ma!

Gość Cindy17
dobra koniec tego dramatu,dzieki za wszytsko,zaraz sie klade spac...

Gość z wiochy zabitej dechami
U nas na wsi to baba zaciąży jak chłop na nią popatrzy. I ty na zaciążylaś. Za 9 miesięcy będzie luli luli. :)

Gość Dżordż
Do autorki topiku: Wez ty sie w leb pie****nij, gowniaro, taka jestes dorosla, ze seks uprawiasz, a facet wklada ci reke w cipe i od razu schizy dostajesz? Zastanow sie dziewczyno bo rece opadaja, nie czaisz glupia szczoto ze tabletki hamuja owulacje??? Ze jestes sztucznie utrzymywana w stanie ciazowym??? Wez sie za nauke gowniaro a nie dupy dajesz, bo jeszcze widac nie czas na to... i jak bierzesz tabsy to kaz swojemu chlopowi zdjac gumy zeby sie chlop nie meczyl i lepiej mu bylo...

Gość klazuzanna
dziewczyna potrzebuje rady. bez slownictwa. zobacz sama. jak bedziesz w ciazy, to bedziesz miala codzinnie. i tez od tych, co ci radza,ze teraz ok. a same by polecialy do ginekologa.

Gość Dżordż
Ja sie akurat ciazy nie boje, bo mam wystarczajaco duzo lat, zeby wiedziec, ze pigulki + prezerwatywa to gwarancja spokojnego snu. I wystarczajaco dlugo siedze na forum, zeby wiedziec, ze tu sie takich pytan nie zadaje, bo od razu mozna sie dowiedziec, ze kuzynka to codziennie brala postinor i tez zaszla. Rozumiem ze mozna sie lekac ciazy, ale bez przesady, prosze...

Gość Uwaga...
Temat: Błagam pomóżcie 1 2 3 22:37 Cindy17 Panienko Cindy 17 wychodząc do ludzi z tak brzmiącym tematem i opowiadanie o swych wątpliwościach....na forum błagając pomóżcie? jak by to była sprawa życia lub śmierci. Miej na uwadze, że tak brzmiacy temat działa na niektórych bywających na forum jako wzywanie natychmiastowej pomocy w ważnej sprawie - zagrożenia życia. A tak od siebie powiem tyle jeśli dostatecznej wiedzy nie posiadasz w sprawie którą opisujesz to rzeczywiście możesz w przyszlości mieć kłopoty. i nie igraj sobie ludzkimi uczuciami bo przestaną ludzie traktować Cię poważnie.